15 / 05 / 2024

ankara çandır köyü imar planı

ankara çandır köyü imar planı

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Ankara Mamak ilk köy konağına kavuşuyor!

Mamak Belediyesi, Gökçeyurt’ta inşa edeceği köy konağı ile unutulmaya yüz tutmuş “köy odası” geleneğini yaşatacak. 

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Ankara Doğanlar köy yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can çabalarıyla ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı asfalt ekibi tarafından, Doğanlar Köyü ana yol bağlantısı ve Köy içindeki ara yollarda dahil olmak üzere tüm yollar asfaltlandı.

Kadıköy'de 15 kat sınırı itirazı reddedildi!

İSTANBUL’da kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı ilçe Kadıköy’de binalara en fazla 15 kata kadar çıkma sınırı getirilmişti.müteahhitler askı sürecinde plana itiraz etti. Ancak itirazlar dün İBB Meclisi’nde değerlendirildi ve reddedildi.

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

Bitlis Çayır Köyü Camii ibadete açıldı!

Bitlis Çayır köyünde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı. Cami açılışına Hizan Müftüsü Tahir Erçin, ilçe kurum amirleri ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Kalecik Çandır Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

ankara çandır köyü imar planı Haberi

ankara çandır köyü imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09 Haziran 2015 gün ve 1117 sayılı kararı ile onaylanan, Kalecik İlçesi, Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt+LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı. İmar planı 10 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...