24 / 07 / 2024

ankara çankaya hoşdere imar planı

ankara çankaya hoşdere imar planı

Ankara Çankaya İlçesi, Hoşdere Caddesi 6802 ada 42-43-44 sayılı parsellere ilişkin onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesinde kaç daire sattı?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya projesinde Eylül 2015 itibariyle toplam 12 konutun satışının yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya Projesi iptal davası güncellemesi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili güncelleme bilgileri yayınladı.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında son durum ne?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul YAtırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili son durum hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte açıklama...

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi sonuçlandı. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut GYO Hoşdere Hayat Cami Alt Yapı işleri ihalesinin 2. oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesinin 2. Oturumu raporunu yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesine 3 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesine gelen teklifleri açıkladı.

Çankaya Hoşdere Caddesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Hoşdere Caddesi 6802 ada 42-43-44 sayılı parsellere ilişkin onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 20. yaşını kutluyor!

1995 yılında kurulan, 2005 yılında ikinci yatırım aşaması tamamlanan ve 2010 yılında yeniden yapılandırılan Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası 20. yılını kutluyor.

Emlak Konut GYO Hoşdere Hayat Cami ihale sonucunu açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesinin 1.Oturum Sonucunu açıkladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya Projesi satış işlemlerini yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara Çankaya projesinde ne kadar satış yapıldığına dair bilgilerini yayınladı.

Ankara-Çankaya Projesinde Ağustos'ta ne kadar satış yapıldı?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Çankaya Projesinde Ağustos 2015 itibariyle satılan toplam konut sayısını ve elde edilen tutarı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Ankara Çankaya'da imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 26436 ada 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 26437 ada 1,2,7 ve 8 nolu parseller için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

ankara çankaya hoşdere imar planı Haberi

ankara çankaya hoşdere imar planı


Ankara Çankaya İlçesi, Hoşdere Caddesi 6802 ada 42-43-44 sayılı parsellere ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.08.2015 tarih ve 1674 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği 8 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...