06 / 05 / 2024

ankara çankayada yıkımlar

ankara çankayada yıkımlar

Bölgenin yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak değerlendirilmesine karar veren Çankaya Belediyesi, atık işçilerinin yaşadığı evlerin üçünü iki hafta önce mahalleye gelen çevik kuvvet ve TOMA’lar eşliğinde yıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Ankara'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar sürüyor!

Başkent’te 1940’lı yıllardan itibaren başlayan ve 2 binli yıllara kadar sayıları on binleri aşan gecekondular ve riskli yapılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ortadan kaldırılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hafriyat kontrolü için tam yetki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde yaptırım uygulama yetkisini, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devretti, yetkililer, yeni uygulamayla, zaman kaybının da önleneceğini söylediler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hafriyat için tam yetki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde yaptırım uygulama yetkisini, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 4 ilçede satılık 11 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ankara'nın 4 ilçesinde bulunan 11 gayrimenkul, 13 Ağustos 2015 günü saat 14:00 ile 14:20 arası ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti. Mecliste vatandaşı sıkıntıya sokan korsan otoparkçılığın önlenmesi amacıyla, bazı ana arter ve yollarda Büyükşehir Belediyesi'nin otopark ihalesi yapması kararlaştırıldı.

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. Bugüne kadar 73 milyon TL kamulaştırma ücreti ödenen alanda kamulaştırılan binalardan 55’inin yıkımı tamamlandı.

Şahinbey'de kamulaştırılan alanlarda yıkımlar başladı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Kepenek Mahallesi’nde yapılan kamulaştırmanın ardından yıkımlar başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kamulaştırma sonrasında mahalleye yeni bir meydan ve park yapılacağını söyledi.

Sivas Eski Sanayi Sitesi'nde yıkımlar başlıyor!

Sivas Eski Sanayi Sitesi'nde yıkım işlemleri tekrar başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlarına başlanan dükkanlardan geriye kalan 120 tanesinin yıkım işlemleri Ramazan Bayramında hemen sonra başlayacak.

Kütahya Pazarlar'da metruk bina yıkımları başladı!

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde tehlike arz eden metruk binaların yıkımlarına başlandığı bildirildi. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ki metruk binaları yıkmaya başladı.

ankara çankayada yıkımlar Haberi

ankara çankayada yıkımlar

Ankara’da kağıt ve atık dönüşüm işçilerinin yaşadığı Cevizlidere Mahallesi'nde iki hafta aradan sonra yine yıkım vardı. Bölgenin yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak değerlendirilmesine karar veren Çankaya Belediyesi, atık işçilerinin yaşadığı evlerin üçünü iki hafta önce mahalleye gelen çevik kuvvet ve TOMA’lar eşliğinde yıktı. Yeşil alan yapılması planlanan alan içerisinde kalan diğer altı evi de yıkmak isteyen Çankaya Belediyesi ekipleri atık işçilerinin tepkisi üzerine geri adım atmış, evlerin boşaltılması için 15 günlük süre vermişti. Bu sürenin sona ermesiyle birlikte mahalleye dün yeniden gelen yıkım ekipleri, yeşil alan olması planlanan bölge içerisinde kalan altı evi daha yıktı. Bu süre zarfında evlerinin yıkılmaması için Çankaya Belediyesi ve CHP ile temaslar yürüten atık işçilerine yeni bir yaşam alanı gösterilmedi. Evleri yıkılan işçiler,...