30 / 04 / 2024

ankara çevre projeleri

ankara çevre projeleri

“Ruhsat ve İzin Sürecinde Çevre Mevzuatı Uygulamaları” konulu ilk toplantı 05 Kasım 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara’daki sanayinin yoğun olduğu bazı ilçe belediye başkanlıkları ve OSB yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu: Ankara'nın o ilçesindeki imar planı revizyonu kesinleşmeden iptal edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' içinde yer alan 'Kentsel Gelişme Alanına' ilişkin imar planı revizyonuna yönelik verilen teklifi iptal etti.

TOKİ'den Ankara'ya 1.539 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 1.539 konutluk iki yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

ankara çevre projeleri Haberi

ankara çevre projeleri

“Ankara İçin El Ele Projesi” kapsamında “Ruhsat ve İzin Sürecinde Çevre Mevzuatı Uygulamaları” konulu ilk toplantı 05 Kasım 2014 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara’daki sanayinin yoğun olduğu bazı ilçe belediye başkanlıkları ve OSB yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda ruhsat verilirken dikkat edilecek hususlar, ÇED ve çevre izni/lisansına tabi faaliyetlerin neler olduğu, çevre ile ilgili şikayet ve anlık denetimlerin nasıl yapılacağı, hangi durumlarda belediye veya OSB’lerin işlem yapacağı, hangi durumlarda ise il müdürlüğünün devreye gireceği konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ankara İçin El Ele Projesi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Hizmetleri” konulu ikinci toplantı iki oturumlu olarak 17 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının “Riskli Yapıların Tespit Sürecinde Yaşanan Sorunlar” başlıklı ilk oturumda sektörün ve Bakanlığın beklentileri paylaşıldı, karşılaşılan sorunlara ortak çözümler üretmeye yönelik görüş...