02 / 05 / 2024

ankara çinçin toki kuraları

ankara çinçin toki kuraları

Ankara'da Çinçin olarak bilinen Gültepe'de hayata geçirilen TOKİ Anlara Altındağ Gültepe projesinin kura çekilişi yarın gerçekleşiyor...

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

Hiç evi olmayanlar için TOKİ'den son dakika Mart 2024 müjdesi! 4 şehirde 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini de peş peşe açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş konut kiraları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, konut fiyatlarının ve kiralarının dengelenmeye başladığına dikkat çekti. 

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021!

Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İzmir'deki kentsel dönüşüm için TOKİ önerisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de tamamlanmayan kentsel dönüşüm projesinin TOKİ tarafından üstlenilmesi yönünde talepte bulundu. 

Vatandaşlar 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi için TOKİ'yi soru yağmuruna tuttu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarına geçen yıl gelen sorulardan en çok merak edilen konu 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi oldu.

Ankara İnşaat'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Konkordato talep eden Ankara İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi hakkında yeni bir karar alındı...

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Dar gelirliler için TOKİ'den 100 bin ev!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dar gelirli aileler için yılda 100 bin sosyal konut yapılacağının haberini verdi. Yapılması planlanan projeler, bölgelerin mahalle kültürlerine de uygun şekilde inşa edilecek. Konutlardan 2 bin 500’ünün inşaatına da başlandığını bildirildi...

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Ankara Elmadağ'da TOKİ vasıtasıyla 536 konut inşa edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "TOKİ vasıtayla 536 konut yapıp onları da hak sahiplerine teslim ettik." dedi.

ankara çinçin toki kuraları Haberi

ankara çinçin toki kuraları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projesi olarak inşa edilen TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4.etapta 98,93 metrekare 2+1, 124,56 metrekare 3+1 daireler yer alıyor.


Başvuruların 13 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ Ankara Gültepe'de kura çekilişi 22 Haziran (yarın) gerçekleşiyor.


Aylık taksitlerin 618,30 TL ile 1,372,15 TL arasında değiştiği TOKİ Ankara Çinçin'de konutlar 98 bin 928 TL ile 146 bin 362 TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.


546 adet konutun kura ile satıldığı TOKİ Ankara Altındağ Gültepe'de 96 ay, 108 ay ve 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 


Detaylı bilgi için