06 / 07 / 2024

ankara çöp arabaları

ankara çöp arabaları

Başkent Ankara'da, kent merkezinde bulunan ve eğlence yerlerinin yoğun olduğu bölgelerde, elektrikle çalışan, havayı kirletmeyen ve gürültü yapmayan çevre dostu çöp toplama araçlarıyla hizmet verilecek...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Ankara'ya tüp geçit projesi geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçecek projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, Etimesgut'ta tüp geçit projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Tayvan'ın Ankara Temsilciliği Ürgüp'te park yaptıracak!

Tayvan'ın Ankara Temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng, Tayvan'lıların çokça geldiği Ürgüp'te temsil edilmek istediklerini belirterek Ürgüp'te içerisinde hayvanlarında bulunduğu Tayvan'ı temsil edecek bir park yapmak istediklerini söyledi...

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

Ankara Ovacık'a yapılacak çöp tesisine tepki geldi!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi aralarında anlaşarak Ovacık'a çöp tesisi kurmaya karar verdi. Ankara'nın bütün çöplüğünün taşınacağı tesise, Ovacık halkı tepki gösterdi.

Marina Ankara püfür püfür ödeme planı detayları!

Marina Ankara'da 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. İşte, Marina Ankara püfür püfür ödeme planı detayları!

Ankara Üçpınar Mesire Alanı hizmete açıldı!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı’nın ilk Mesire alanını Üçpınar’da oluşturan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Polatlımızın ilk mesire alanı hayırlı olsun’’ dedi.

Ankara Birlik Mahallesi'nde çöp vadisi!

Ankara Birlik Mahallesi’ndeki vadide yıkılmayan gecekondularda kalan atık toplayıcıları, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Vadinin çöp yuvasına döndüğünü savunan mahalle sakinleri “Çankaya Köşkü’ne yakınında yakışmıyor” dedi.

TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor!

Aylık taksitlerin 627,42 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Ankara Başpınar Evelri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Başpınar başvuruları bugün başlıyor.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'inde toplam 5 adet konut engelli vatandaşlar için açık satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi!

10 bin 039 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'nde 5 konut satılıyor. TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları'nda yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Ankara Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ başvuruları 3 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

ankara çöp arabaları Haberi

ankara çöp arabaları

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, belediye çalışanlarından, hizmete sokulacak elektrikli çöp toplama araçlarına ilişkin bilgi aldı. Çöp toplama görevlilerinin kıyafetinden giyen Tanık, daha sonra yeni araçlardan birini Yüksel Caddesi'nde test ederek, çöp topladı.


Tanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çöplerin geri kazanımının önemine değinerek, bunlar toplanırken çevrenin ayrıca kirletilmesinin önünü geçilmesi gerektiğini, bunun uygar kentlerdeki temel işlemlerden biri olduğunu dile getirdi.


Çöp kamyonlarının gürültü ve egzozla ilgili etkileri nedeniyle Ankaralılar'ın ciddi duyarlılık gösterdiğini aktaran Tanık, "Bizim temel hedeflerimizden bir tanesi, çöpün sokakta depolanmasını önlemek, geçici süreli de olsa ortadan kaldırmak. Bunun için de daimi olarak özellikle merkez bölgede, kent merkezinde adresten çöp alan bir servisin dolaşmasını sağlamak. O kadar çok aracın yaya bölgesinde ve kent merkezinde egzoz ve gürültü ile dolaşması bir...