04 / 05 / 2024

Ankara Elmadağ deprem

Ankara Elmadağ deprem

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Ankara merkezde ve ilçelerinde de hissedildi.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'a cevap! İstanbul'da deprem olmayacak mı? 

Sosyal medya ve internet deprem uzmanlarını sürekli karşı karşıya getiriyor. Buna göre, "İstanbul, Ankara ve İzmir'de deprem olmayacak mı?" sorusu ve sorunun yanıtları aranıyor.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Ankara, İstanbul, İzmir açıklaması: Bu üç ilde yakın sürede deprem var mı?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Ankara, İstanbul, İzmir illerindeki deprem beklentisini açıkladı. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

İstanbul'da resmen deprem göçü başladı: Rota sahil şeridinden kuzeye!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremler sonrasında İstanbul’dan il dışına deprem göçü başladı. Taşınmalarda en yoğun talep ise Ankara ve İzmir’de yaşandı.

Deprem bölgesindeki yeni konutların inşası için en az 3 ay beklenmeli! 

Ankara Üniversitesi Jeofizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Bülent Kaypak, deprem bölgesinde artçı depremler sürerken yapılan konutlar ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Ankara Elmadağ deprem Haberi

Ankara Elmadağ deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, deprem saat 02.40'da, Yeşildere Fatih Mahallesi civarında, yerin 6,8 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı, Ankara merkezde ve ilçelerinde de...