04 / 05 / 2024

Ankara Elmadağ Mobi̇lyacılar İhti̇sas OSB

Ankara Elmadağ Mobi̇lyacılar İhti̇sas OSB

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

Kıbrıs'ta kanun değişiyor, Türk yatırımcıların önü açılıyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, KKTC’de değiştirilmesi planlanan Mülkiyet Kanunu’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mağdur kiracılar Ankara'ya yürüyor: Meclis'e 36 maddelik öneri sunulacak!

Fahiş oranlarda yükselen kira bedelleri sebebiyle  mağdur olanlarca kurulan Kiracılar Dayanışması Platformu, sorunlarını Meclise iletmek için Antalya'dan Ankara'ya gidiyor. Kiracılar, 36 maddelik önerilerini Meclis'e sunacak. İşte o öneriler...

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

Ankara Elmadağ Mobi̇lyacılar İhti̇sas OSB Haberi

Ankara Elmadağ Mobi̇lyacılar İhti̇sas OSB

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakanlığın organize sanayi bölgelerine (OSB) yönelik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.


 
Özlü, OSB'lerle az gelişmiş bölgelerde sanayiyi yaygınlaştırarak istihdam yaratmayı amaçladıklarını belirterek, sanayileşmenin dengeli dağılımıyla düzenli kentleşmenin de sağlanacağını söyledi.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Yalova Avrasya Gi̇yi̇m İhti̇sas OSB'yi kurduklarını anımsatan Özlü 2 milyon 340 bin metrekarelik alanda kurulan OSB'nin kurucu ortakları hakkında bilgi verdi.

Star Gazetesi'nin haberine göre "Yalova Avrasya Gi̇yi̇m İhti̇sas OSB; yüzde 18 katılım payı ve 3 üyeyle Yalova İl Özel İdaresi, yüzde 6 katılım payı ve 1 üyeyle Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, yüzde 76 katılım payı oranı ve 11 üyeyle Avrasya Hazır Giyim Sanayicileri Yatırım ve Kalkınma Derneğinden oluşuyor." şeklinde açıklamalarda bulunan Özlü Yalova Avrasya Giyim İhtisas OSB'nin; hazır giyim,...