21 / 05 / 2024

ankara emlak trendleri

ankara emlak trendleri

İstanbul ve Ankara 'daki emlak trendleri zıt yönlerde ilerliyor. Ankara'da merkez bölgeler zayıflarken İstanbul'da ilgi, şehrin dışından merkeze yöneldi, İstanbul' da fiyatların en çok azaldığı bölgeler Tuzla, Sultanbeyli ve Başakşehir oldu...

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Asgari ücretteki artış konut sitesi aidatlarını da vurdu! 

Ankara Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, site ve apartmanlardaki aidat artışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap için 426.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 426 milyon 100 bin TL ile Tekfem Yapı verdi...

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu bugün saat 14:30'da yapılacak. 

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı 3 adet arsa satıyor!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 3 adet arsayı 16 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 9 Şubat'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu 9 Şubat Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesine 3 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 1 Şubat'ta saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya'nın 2021 gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Ankara Çankaya'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 25 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 25 Ocak tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri 125 milyon TL olarak belirlendi. KDV dahil ise 147 milyon 500 bin TL değer biçildi. 

ankara emlak trendleri Haberi

ankara emlak trendleri


Emlak piyasasının en çok kazandıran iki şehri İstanbul ve Ankara'da trendler yatırımcıları şaşırtıyor. Bir dönem Beylikdüzü, Çekmeköy gibi şehrin kanatlarına yoğunlaşan İstanbullu yatırımcı şimdi merkez ilçelere kaydı. Ankara'da ise tam tersi bir durum söz konusu. İstanbul'da beş yıldır Kurtköy, Çekmeköy, Esenyurt, Tuzla gibi yerleşim yerlerine yapılan markalı konut projeleri gözde oldu. Fiyatlar da arttı. Buna karşılık merkezdeki Beşiktaş, Kadıköy, Sarıyer, Bakırköy gibi ilçelerde arazi sorunu nedeniyle fiyatlar düşüşteydi. Ancak Haziran 2012- 2013 döneminde bu eğilim net bir şekilde kırıldı. Bu yıl fiyat artışlarında Beşiktaş, Sarıyer ve Bakırköy yeniden öne geçti. Son bir yılda Bakırköy'de fiyatlar yüzde 45 arttı. Adalar, Beşiktaş, Sarıyer ve Maltepe'de de artış oranı yüzde 30'un üzerinde. 


ÇEVRE BÖLGELER ERİYOR 

İstanbul' da fiyatların en çok azaldığı bölgeler Tuzla, Sultanbeyli...