12 / 05 / 2024

Ankara engelsiz yaşam merkezi

Ankara engelsiz yaşam merkezi

Ankara'nın ilk ve Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezi Etimesgut'ta inşa ediliyor. Merkezin bu yıl içinde hizmete açılması bekleniyor.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Ankara'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da Yeni Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi yaşamını yitirdi...

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Duru Beytepe'de yaşam başladı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Duru Beytepe projesinde yaşam başladı. Projede toplam 484 adet konut bulunuyor.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Ankara engelsiz yaşam merkezi Haberi

Ankara engelsiz yaşam merkezi

Etimesgut Belediyesi, Ankara'nın ilk ve Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezini yapıyor, Kampüs şeklinde projelendirilen ve 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı. Bu yıl içinde hizmete açılması planlanan merkez, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştıracak barınma, eğitim, sağlık, mesleki gelişim ve sosyal, kültürel hizmetleri bir arada sunacak. Bağlıca Mahallesi'nde yükselen tesisle ilgili bilgi veren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, merkezin Ankara'da örneğinin olmadığını, Türkiye'de ise bu kadar modern ve kapsamlı engelsiz yaşam merkezi bulunmadığını...