28 / 04 / 2024

Ankara-Eskişehir

Ankara-Eskişehir

Ankara-Eskişehir yolu üzerinde inşa edilen Tepe Prime'da fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor. Tepe Prime Business, Tepe Prime Residence ve Tepe Prime Avenue isimli üç bölümden oluşan projede yaşam önümüzdeki

Başkentray projesi, 2 yıl ertelendi

TCDD Genel Müdürlüğü, Ankara banliyö hatlarını metro standardına ulaştıracak Başkentray Projesini 2 yıl erteledi

Sincan'da köprü inşaatı nedeniyle seferler iptal edildi!

Ankara Sincan'daki köprülü kavşak ve yeni yol inşaatı nedeniyle 2-5 Ağustos günleri arasında bazı tren seferleri
yapılamayacak

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Yatırımcıların yeni gözdesi Eskişehir Sivrihisar!

Ankara-İzmir otobanı Eskişehir'in Sivrihisar bölgesindeki arazilerin fiyatlarını yükseltiyor. Otobanın güzergahında otobona vuran yerlerde metrekaresi 7-8 liralara kadar talep görüyor. 

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

ÖİB Ankara ADÜAŞ'ın Eskişehir arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ)’nin Eskişehir Odunpazarı ilçesinde bulunan arsasını özelleştiriyor.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

ÖİB, ADÜAŞ'ın Eskişehir Odunpazarı'ndaki taşınmazını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. 'nin Eskişehir Odunpazarı'ndaki taşınmazını özelleştirdi.

Eskişehir Yolu Güneyi imar planları iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu güneyindeki tapulama ve imar planları Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından açılan dava sonucunda iptal edildi.

Ankara-Eskişehir Haberi

Ankara-Eskişehir

İnşaatı hızla tamamlanmakta olan Tepe Prime, 18 ve 19 katlı iki ofis kulesinde 218 ofisten oluşan Tepe Prime Business, 100 adet stüdyo daireden oluşan Tepe Prime Residence ile Ankara’da yükseliyor. Projenin dışa açılan yüzü Tepe Prime Avenue ise açık hava konseptine sahip özel peyzajlı sokağındaki restonaları, kafereleri, mağazalarıyla hayatı kolaylaştıracak.

Tepe Prime projesinin A bloğunda alanları 197 ile 339 metrekare arasında değişen ofislerin fiyatları 1 milyon 258 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 339 bin TL’ye kadar yükseliyor. Garanti Bankası’ndan kredi kullanıldığında yüzde 11.5 indirim, tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 12.5 indirim yapılıyor.

B Blok’ta ise 100 ila 144 metrekarelik dairelerin fiyatları 526 bin TL ile 886 bin TL arasında değişirken C blokta 55 ila 72 metrekarelik...