06 / 05 / 2024

Ankara Evleri ne zaman bitecek

Ankara Evleri ne zaman bitecek

Gölbaşı Belediyesi, Ankara' nın yöresel mimari dokusunu yaşatmak, kentsel dönüşüme destek vermek ve kaçak yapıyı önlemek için başlatılan " Ankara Evleri " Projesi' ni sürdürüyor...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Velux Ankara Evleri fiyatları!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki Velux Ankara Evleri fiyatları ne kadar? İşte projenin tüm detayları...

Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

6 blok şeklinde yükselen Bulvar Loft Evleri Ankara İncek'te inşa ediliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. Peki Bulvar Loft Evleri ne zaman teslim?

Ankara Ova Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

MZB İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Oval Life Evleri, 21 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Peki, Ankara Ova Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan proje 2 bin adet daireden oluşuyor. Proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Peki Marina Ankara Evleri ne zaman teslim?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Toplam 44 adet ticari ünitenin bulunduğu proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükseliyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Gölbaşı İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Daire alanlarının 71 metrekareden başladığı proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Projede dairelerin fiyatları 300 bin TL başlıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim?

Türkerler Ankara Mahall ne zaman teslim?

246 adet daireden meydana gelen Mahall Ankara Çankaya Evleri’nde daire alanları 70,10 metrekareden başlıyor, 1.778,16 metrekareye kadar yükseliyor. Peki Türkerler Ankara Mahall ne zaman teslim?

Ankara Evleri ne zaman bitecek Haberi

Ankara Evleri ne zaman bitecek

Gölbaşı Belediyesi, Ankara'nın yöresel mimari dokusunu yaşatmak, kentsel dönüşüme destek vermek ve kaçak yapıyı önlemek için başlatılan "Ankara Evleri" Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye imkanları ve vatandaşın taleplerine göre şu ana kadar birçok ruhsat verilirken. 22 adet hazırlanan mimari proje sayısına 3 adet tip proje daha eklendi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay. "Belediyemizce hazırlanan Ankara Evleri projesini yapmak isteyen vatandaşlarımızın teşvik edilmesi ile hem çevıt ve görüntü kirliliğini yok edeceğiz hem de Ankara Evleri 'ni yaşatacağız."...