05 / 05 / 2024

Ankara Gaziosmanpaşada kaldırım çalışmaları yarım kaldı

Ankara Gaziosmanpaşada kaldırım çalışmaları yarım kaldı

Gaziosmanpaşa’da bulunan Ziya Oralay ve Şemsettin Günaltay caddelerinde haziranda başlayan kaldırım çalışması yarım kaldı.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde metruk yapılar kaldırılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi sınırları içinde kalan metruk yapıların kaldırılacağı açıklandı.

Ankara'daki dinozor maketi kaldırıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Ankapark'ın tanıtımı için 2015'te Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kavşağına konulan dinozor maketi kaldırıldı.

İFM, Ankara'ya olan yatırım ilgisini azaltmayacak!

Nuhoğlu İnşaat Başkanı Ali Nuhoğlu, Ankara'daki konut sektörünü değerlendirdi. Nuhoğlu, yatırımcıların Ankara'ya akın ettiğini belirtti.

Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe!

Ankara'da gayrimenkul sektörü hızla gelişiyor. Sizler için bölgede konut yatırımında en karlı bölgeler araştırıldı. İşte Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe...

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Ankara Gaziosmanpaşada kaldırım çalışmaları yarım kaldı Haberi

Ankara Gaziosmanpaşada kaldırım çalışmaları yarım kaldı

Aşıkpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Özden, yaklaşık bir aydır çalışma yapılmaması üzerine Büyükşehir Belediyesi’ni aradığında ‘imar planında sorun olduğu için kaldırımların yarım bırakıldığı’ cevabını aldığını iddia etti. Bölgedeki kaldırımların yaklaşık 50 yıldır yenilenmeyi beklediğini aktaran Özden şunları söyledi:


TAŞLAR KENARDA BEKLETİLİYOR

“50 yıllık kaldırım özlemimiz Haziran ayında çalışmaların başlamasıyla sevince dönüşmüştü. Fakat çalışmalar tekrar durdu, hevesimiz yarım kaldı. Mahalleli de duruma tepki gösteriyor. Kaldırım taşları da cadde kenarında atıl bir şekilde bekletiliyor. Madem imar planında sorun var neden yolun sadece bir kısmı döşeniyor geri kalan bırakılıyor. Bu duruma anlam veremedik. Her yer toz toprak oldu. Caddelerin bir kısmı yapıldı, bir kısmı yarım kaldı. Kaldırımlarımızın bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz.”


Hürriyet...