01 / 05 / 2024

Ankara gelişmeye devam ediyor

Ankara gelişmeye devam ediyor

Ankara'nın estetiğine kadın eli değecek ANGIAD Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Özcan, Ankara'nın estetik bir kent olma yolunda ilerlediğini ancak daha yapılacak pek çok düzenleme olduğunu söyledi.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Bankalar artık toplumsal faydaya göre not alacak! Vatandaşlar ne diyor?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bankalara toplumsal faydalarına göre not vermeye başlanacağını bildirdi. Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun X sosyal medya hesabından paylaşıtığı o gelişmeye gelen yorumlar... 

TOKİ Ankara projesi için düğmeye bastı! 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için düğmeye bastı. Sincan'da inşa edilecek projede 1.012 konut yer alıyor.

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor! 50 KPSS puanı yeterli

İş arayanlar bu gelişmeye dikkat. Boğaziçi Üniversitesi yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 50 KPSS puanı ile 22 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte tüm detaylar...

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Gram altında düşüş: Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası hangi açıklamalarda bulundu?

Dolar kurundaki artışa rağmen altının ons fiyatındaki gelişmeye paralel olarak, altının gram fiyatı yeni güne hafif bir düşüşle başladı. ABD Merkez Bankası faiz politikasını değiştirmeyerek altın piyasasını da etkileyen bir karar aldı. İşte FED kararındaki gram altın fiyatlarındaki son durum…

Minibüslerde yeni dönem: Teklif onaylanırsa İstanbulkart kullanılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sürpriz bir gelişmeye imza atarak minibüslerde 'İstanbulkart kullanılması' teklifini sundu. Eğer teklif onaylanırsa minibüstlerde İstanbulkart kullanılacak.

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

ONYX Ankara için düğmeye basıldı! Sincan'a 353 konut ve 85 dükkanlık yeni proje geliyor!

ONYX Ankara projesi için düğmeye basıldı. Sincan'da yükselecek olan projede 353 yeni konut yer alacak. İşte ONYX Ankara projesi ile ilgili detaylar...

Ankara gelişmeye devam ediyor Haberi

Ankara gelişmeye devam ediyor

Genç İşadamları Derneği (ANGIAD) Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Özcan, kent estetiğinin önemine işaret etti. Aynı zamanda Işık İç Mimarlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten İç Mimar Pınar Özcan: kentsel gelişim süreci çok hızlı olmasına rağmen Ankara'nın bugün sağlıklı bir kentleşmeyi sürdürdüğünü söyledi. "Ankara'da her geçen gün kenti kullananların kentsel yaşam kalitesi artmaktadır" diyen Pınar Özcan. şöyle devam etti: "Günümüz insanı. geçmişin doğal yapısı içinde modern yaşamak istemektedir. Ankara'da bu anlamda kentsel estetiğe verdiği önemle geçmişle bugünü uyumlu bir şekilde birleştirmeyi başarmıştır. Ankara sokaklarında dolaşırken bunu hissetmek mümkün.


 KENTİN BATISI HIZLA GELİŞİYOR


İç Mimar Pınar Özcan Ankara'nın kent mimarisini tarihi ve modern olarak ikiye ayırarak yorumlamanın daha doğru olacağını da ifade etti. 


Özcan. "Ankara'nın batı bölgesinin, modern ve büyük yapılarla, yüksek yapı projeleri...