30 / 04 / 2024

Ankara Gölbaşı kültür merkezi

Ankara Gölbaşı kültür merkezi

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ağustos'ta açılacağını dile getirdi.

Ülkemizin taşınmaz kültür varlıkları meclis gündeminde!

Ülkemizin taşınmaz kültür varlıkları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ankara Gölbaşı kültür merkezi Haberi

Ankara Gölbaşı kültür merkezi

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi'ne yapacağı yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için hazırlıkları tamamladı. Kent meydanı niteliğinde kullanımların olduğu bir tasarımla öne çıkan projede, zeminde sokakla doğrudan ilişki kurabilecek, kamuya açık alanlarda birbirine geçişin sağlanacak. 


Proje zeminde sokakla doğrudan ilişki kurabilecek ayrıca kamuya açık alanlarda birbirine geçişin sağlandığı, kotların akıcı kullanıldığı, kent meydanı niteliğinde kullanımların olduğu bir tasarımla öne çıktı. Proje çalışmalarım yerinde inceleyen Gölbaşı Belediye Başkam Fatih Duruay, 'Artan nüfusuyla Gölbaşımıza yetersiz kalan eski kültür merkezimizi yıkarak yerine daha büyük ve çok amaçlı yaşam merkezimizi inşaa ediyoruz. Projeyle 7'den 70'etüm halkımızı gözeterek içerisine zabıta merkezi, beyaz masa, engelliler merkezi, Spor ve Fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık pazar alam, 7 adet dijital ekranlı tam donanımlı derslik, kadın ve...