29 / 04 / 2024

ankara golf tesisi

ankara golf tesisi

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Ankara'daki 103 adet iş yeri ile İstanbul Silivri'deki golf tesisi kiraya veriliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 103 adet iş yerini, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü de golf tesisini kiraya veriyor. İşte ihale ilanları...

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

ankara golf tesisi Haberi

ankara golf tesisi

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı Halaçlı Mahallesi'nde inşa edeceği golf tesisi için düğmeye bastı.

95 milyon 781 bin TL yatırım bedeline sahip olan golf tesisinde futbol sahaları, golf alanları, oyun alanları, eğlence parkları yer alacak.

1 milyon 998 bin 952 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan golf tesisinde 18 çukurlu golf sahası bulunacak.

Golf sahasında 1 adet driving-range (antrenman alanı), kulüp binası ve bakım-onarım binası yer alacak. Ayrıca saha içinde 7 adet yapay gölet oluşturulacak.

Golf tesisinin 1.600 metre kuzeydoğusunda Velihimmetli mahallesi, 2 bin 600 metre kuzeybatısında Hallaçlı mahallesi, 3 bin 500 metre doğusunda Hacımuratlı mahallesi, 4 bin metre güneydoğusunda  Topaklı mahallesi, 4 bin metre güneybatısında Çayırlı mahallesi, 6 bin 400 metre güneybatısında Subaşı mahallesi ve 8 bin 200 metre...