05 / 05 / 2024

Ankara Golfkent arsası

Ankara Golfkent arsası

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in planları hazırlanmış 103.000 m2’lik arsası parlamenter kooperatifi tarafından satın alındı. Projenin 18 ayda tamamlanması, vekillerin burada oturması planlanıyor.

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Sinpaş GYO Ankara Çankaya arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli, Çankaya İlçesi, Büyükesat Mahallesinde bulunan 29284 ada 2 parselde yer alan arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara İli Sincan (Polatlı) İlçesi Yenidoğan Mahallesinde yer alan 142 ada 33 parsel e ait 1 adet arsasının değerleme raporu yayınlandı.

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Sincan Polatlı'da yer alan arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent arsası Haberi

Ankara Golfkent arsası

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in planları hazırlanmış 103.000 m2’lik arsası parlamenter kooperatifi tarafından satın alındı. 2640 konutluk projenin 2. etabında bulunan 639 konutluk arsada eski, yeni parlamenterler ve yüksek yargı mensupları yaşayacak. 


Eski ve yeni parlamenterlerin yanı sıra büyükelçiler, yabancı misyon, yüksek yargı mensuplarının da aralarında bulunduğu kooperatifi kuran vekiller Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde bulunan 1 milyon 260 m2 ‘lik Golfkent’in 103.000 m2’lik arsasını satın aldı. Ruhsatı alınmış projenin yapımına çok yakında başlanıp 18 ayda tamamlanması, vekillerin burada oturması planlanıyor. TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in adı, bütünlüğü ve bina figürleri korunurken,  4 etaptan oluşan projenin fazları adlandırılacak. Parlamenterlerin aldığı projenin ikinci etabının adıysa Parlamenter Kent olacak. 


Milletvekilleri ve Büyükelçiler Golf ile Stres Attı 


Başkent'te projeyi ziyaret etmek...