07 / 05 / 2024

ankara gülseren başvuru

ankara gülseren başvuru

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 81 bin 433 TL'den başlıyor.

150 bin TL değerinde faizsiz kredi sunuldu! Bu şartları karşılamayanlar başvuru yapamayacak

Yeni evlenen çiftlerin merakla beklediği faizsiz evlilik kredisine ilişkin detaylar gündemde. Başvuru tarihi, yaş sınırı, kimlerin yararlanabileceği ve kredinin başlama tarihi gibi soruların cevapları konuşuluyor. İşte Erdoğan'ın gündeme getirdiği evlilik kredisiyle ilgili tüm bilgiler…

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

LGS görevlisi olacaklar ne zaman başvuru yapabilir? LGS gözetmen ücretleri ne kadar?

LGS sınavının yaklaşmasıyla görevli olmak isteyen kişiler de tarihlerini yakından takip etmeye başladı. 06.04.2023 yılında yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi sınavında görevli olmak isteyenlerin başvurularını yapması gerekiyor. LGS görevli başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konu

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Ticaret Bakanlığı 200 Kamu Personeli alımı başvurularında son gün! Başvuru yapmak isteyenler acele edin!

Ticaret Bakanlığı 200 kişilik kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 30 Haziran'da başlayan başvurular bugün sona eriyor. Başvuru yapmak isteyenler acele edin!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021...

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

ankara gülseren başvuru Haberi

ankara gülseren başvuru

Başvuru işlemlerinin T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede aylık taksitler 756 liradan başlangıç gösteriyor.


Konut fiyatlarının 81 bin 433 TL ile 280 bin 794 TL arasında değiştiği TOKİ Ankara Mamak Evleri peşinatları 18 bin 143 liradan başlangıç gösteriyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinatta kalanı 120 ay taksit, yüzde 15 peşinde kalan tutarı 144 ay, yüzde 25 peşinde ise kalanı 180 ay vadelendiriliyor.


2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 gününa kadar devam edecek. 


Satış duyurusu için