17 / 05 / 2024

ankara gültepede kentsel dönüşüm

ankara gültepede kentsel dönüşüm

Altındağ Belediyesi, yeni bir yatırım için daha düğmeye bastı. Bir dönem Başkentin 'Teksas'ı olarak isimlendirilen Çinçin'in çehresini değiştirmeye dönük çalışmalardan biri de park projesi olacak...

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020!

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020, Merkez Ankara fiyatları ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

ankara gültepede kentsel dönüşüm Haberi

ankara gültepede kentsel dönüşüm

Altındağ Belediyesi, yeni bir yatırım için daha düğmeye bastı. Bir dönem Başkentin 'Teksas'ı olarak isimlendirilen Çinçin'in çehresini değiştirmeye dönük çalışmalardan biri de park projesi olacak. Gültepe Mahallesi'nde gecekondulardan arındırılarak ortaya çıkarılan bölgeye, dev bir park yapacak olan Altındağ Belediyesi, çalışmalara başladı. 


YENİ YAŞAM ALANI 


Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, "Herkesin Çinçin olarak bildiği Gültepe Mahallesi'nde çok uzun ve zorlu bir yol kat ettik. Bu bölgede binlerce gecekondu yıkarak, yeni yaşam alanları için yer açtık. Çinçin artık tarih oldu. 


Modern ve huzurlu bir yaşama kavuşan vatandaşlarımızdan ne zamandır büyük bir park talebi geliyordu. Biz de çalışmalarımızı başlattık. Çok yakında vatandaşlarımız, kendilerine yakışır, çok nezih ve geniş bir parka kavuşacaklar" dedi. Parkın yanı sıra aynı bölgeye bir yüzme havuzu da yapılacağını belirten Tiryaki, böylece Çinçin...