08 / 05 / 2024

Ankara Hali taşınıyor mu

Ankara Hali taşınıyor mu

Ankara Hali, Büyükşehir Belediyesi tarafından çizilen 5 yıldızlı proje ile Etimesgut’a taşınıyor. Halin taşınması ile adliye binası ve EGO otobüs depolama merkezi projelerinin önü açılacak.

İstanbul sanayisi olası İstanbul depremi nedeniyle taşınıyor! İlk durak belli oldu!

İstanbul Sanayi Odası, yüzde 60’ı fay hattında yer alan sanayi tesislerinin taşınması için yol haritası hazırlıyor. Şehirden kaçanların ilk durağı ise Trakya bölgesi oluyor.

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

Ankara Hal fiyatları açıklandı! İşte Ankara Hali sebze meyve ve balık 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin güncel fiyatları yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde bugün hangi meyve, sebze ve balık ürünleri satılıyor, fiyatları kaç TL? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ankara Hal fiyatları yayımlandı mı? Ankara Hali'nde sebze-meyve ve balık ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin güncel fiyatları merakla araştırılıyor. Peki, bugün Ankara Hali fiyatları belli oldu mu? Halde ürünlerin fiyatı kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 balık ve sebze-meyve fiyat listesi…

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Ankara Hali taşınıyor mu Haberi

Ankara Hali taşınıyor mu

Ankara Hali, Büyükşehir Belediyesi tarafından çizilen 5 yıldızlı proje ile Etimesgut’a taşınıyor. Halin taşınması ile adliye binası ve EGO otobüs depolama merkezi projelerinin önü açılacak.


Ankara'da yapılması planlanan en önemli iki projeden biri yeni otogar ve yeni hal binası... Her iki projenin de tamamlanması ile Ankara'daki diğer projelerin startı verilebilecek. AŞTİ'yi Mamak'a taşıyacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu projenin tamamlanması ile Ulus'taki esnafı AŞTİ'ye taşıyacak ve Ulus Tarihi Kent Meydanı projesi için yıkımlara başlayacak. Tıpkı yeni otogar gibi yeni Ankara Hali projesinin de tamamlanması durumunda Sıhhiye'deki Ankara Adliyesi şimdiki halin bulunduğu alana taşınacak. Ankara Adliyesi'nin bulunduğu alana ise EGO otobüsleri için dev bir istasyon yapılacak.


HOTEL DE BULUNUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Etimesgut'a taşınacak olan hal ile ilgili projelendirme...