03 / 05 / 2024

Ankara ikinci kuşakla yenileniyor

Ankara ikinci kuşakla yenileniyor

Büyümesini sürdüren Ankara iş dünyasında 40 yaş altı genç yöneticilerin sayısı her geçen gün artarken, bu durum kenti de gençleştiriyor.

Ankara'da ekmeğe ikinci zam!

Ankara'da ekmeğe senenin ikinci zammı geldi. Buna göre, 200 gram ekmek 10 Türk Lirası olarak duyuruldu. 

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladığını duyurdu. Bu kapsamda,  Ankara'da 190 liradan kıyma ve 210 liradan kuşbaşı satılacak.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Ankara'nın vergi rekortmenleri belli oldu: Erman Ilıcak ikinci sırada!

Ankara'nın 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk sıranın sahibi 54 milyon 169 bin 334 lira vergiyle Mustafa Rahmi Koç olurken, ikinci sırada 35 milyon 236 bin 977 lira vergiyle Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak aldı.

Mustafa Teksoy kimdir?

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Mustafa Teksoy eko müteahhitlik yapacak!

Ekolojik binaların ülkemizde de yaygınlaşması gerektiğinin altını çizen Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mustafa Teksoy, Alman yapı sektöründe doğal malzeme kullanımının yüzde 20'lerde olduğunu, Türkiye'de ise bu oranın binde 5'lerde kaldığını belirtiyor...

Ankara ikinci kuşakla yenileniyor Haberi

Ankara ikinci kuşakla yenileniyor

Büyümesini sürdüren Ankara iş dünyasında 40 yaş altı genç yöneticilerin sayısı her geçen gün artarken, bu durum kenti de gençleştiriyor. Yaklaşık 40 yıldan bu yana başarılı projelere imza atan BESA Grup’un ikinci kuşak temsilcisi iç mimar Efe Bezci, “Eğitimli, yurt dışı deneyimi almış, nitelikli genç kuşak sayesinde Ankara da yenileniyor. Kentin modern başkentlerle yarışacak görünümü, iş dünyasının kabuk değiştirmesi genç yöneticilerle çok daha hızlı olacak” dedi.


Başkent Ankara son yıllarda dikkati çekici bir yenilenme sürecine girdi. Kentin görünümünün ciddi anlamda değişmesinin yanında, bu süreçten iş dünyası da nasibini aldı. Ankara’da her geçen gün sayıları artan 40 yaş altı genç yöneticiler, kenti de ‘gençleştiriyor’. Yıllar önce özveriyle kurulan şirketlerin ‘büyük patronları’ artık tek başlarına değiller. İkinci ve üçüncü kuşak temsilciler yönetime...