06 / 05 / 2024

Ankara İl Emniyet binası

Ankara İl Emniyet binası

Darbe girişiminde ağır tahribata uğrayan Ankara İl Emniyet binası, Ankara Ticaret Odası'nın 15 milyon TL'lik yardımıyla baştan sona onarılacak.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Sincan'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 2. Satış Memurluğu, Ankara İl, Sincan İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 100 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Sincan'da 13 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Ankara Yenimahalle'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İl, Yenimahalle İlçe, 16240 Ada, 3 Parselde yer alan arsayı 24 milyon 749 bin 136 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası 2 yıl erken bitirilecek!

56 milyon 340 bin TL’ye ihale edilen ve Şubat'ta inşaatına başlanan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının tamamlanma tarihi 2021 yılından 2019'a çekildi.

Ankara İl Emniyet binası Haberi

Ankara İl Emniyet binası
Darbe girişiminin yol açtığı tahribatın izlerini silmek için yurt genelinde çalışmalar başlatılırken, Ankara Ticaret Odası (ATO) da bu çalışmalara destek olmak için harekete geçti. ATO Başkanı Salih Bezci ve beraberindeki heyet dün Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'la görüştü. Darbecilerin saldırısı sonucu ağır tahribata uğrayan Emniyet binasını onarmak istediklerini Karaaslan'a ileten Bezci ardından, alınacak karar için ATO Meclisi'ne geçti.


MECLİSTEN KARAR ÇIKTI

ATO Meclisi'nde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimi sırasında uçaklardan atılan bombaların etkisiyle başkentte en fazla tahribata uğrayan stratejik noktalardan olan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün tadilat ve yenileme masraflarının üstlenilmesi kararı alındı. Olağanüstü toplanan ATO Meclisi'nde yardım için oluşturulacak bütçe için 5 milyon TL teklif edilirken Meclis üyeleri teklifi kabul etti. Darbe akşamı ATO yönetimi olarak gece 11.00'de ATO'ya...