07 / 05 / 2024

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal

Ankara Vali’si Mehmet Kılıçlar ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Otonomi projesini ziyaret etti. Vali Kılıçlar, Otonomi’nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Sincan'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 2. Satış Memurluğu, Ankara İl, Sincan İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 100 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Sincan'da 13 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Ankara Yenimahalle'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İl, Yenimahalle İlçe, 16240 Ada, 3 Parselde yer alan arsayı 24 milyon 749 bin 136 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası 2 yıl erken bitirilecek!

56 milyon 340 bin TL’ye ihale edilen ve Şubat'ta inşaatına başlanan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının tamamlanma tarihi 2021 yılından 2019'a çekildi.

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal Haberi

Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal

375 bin m2 arsa içerisinde 13 bin araç kapasitesiyle projelendirilen Otonomi, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Ankara İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı ağırladı. %85 oranında tamamlanarak Eylül 2015 açılması planlanan Otonomi projesi, resmi ve gayri resmi 802 galeri sayısı bulunan Ankara’da üç tip showrooma sahip. 180.000 TL’den başlayan fiyatlardan 1.000 TL den başlayan kiralama konuları ile ilgili bilgi alan Vali Kılıçlar, Otonomi’nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi. Bir an evvel inşaatın bitirilmesi ve sektör esnafının Otonomi çatısı altında toplanmasını ivediklikle beklediğinin altını çizdi. Bölgeye ciddi bir istihdam ve katma değer kazandıracağını vurgulayan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Otonomi Yönetim Kurulu’nu da tebrik etti. En kısa sürede tekrar ziyerete geleceğini ifade eden Kılıçlar, projenin bitiş süreci hakkında da...