07 / 05 / 2024

Ankara İlkyerleşim Mahallesi imar planı değişikliği

Ankara İlkyerleşim Mahallesi imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, tarafından Ankara İlkyerleşim Mahallesi'nde yapılan parselasyon planı onaylandı. İlan bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Sincan Belediyesi'nden 2 arsa!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Saraycık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Sincan Belediyesi başkentte iki arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Törekent Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Deniz GYO Ankara Etimesgut'taki 26 dükkanı 20.1 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki 26 adet dükkanı 20 milyon 60 bin TL bedelle sattı.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Demirlibahçe Mahallesi'ne kentsel dönüşüm talebi!

Ankara Demirlibahçe Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm talep ediyor. Mahalleli, kentsel dönüşümlerini bireyler gerçekleştiremiyor çünkü sadece 4 kata kadar izin var...

Ankara İlkyerleşim Mahallesi imar planı değişikliği Haberi

Ankara İlkyerleşim Mahallesi imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


Belediye Encümenimizin 11.02.2016 gün ve 174/311 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 03.03.2016 gün ve 504/1102 sayılı kararı ile onaylanan İlkyerleşim Mahallesi 14616 ada 2 parsel, 14617 ada 1 ve 2 parsellere ait 72700/25 nolu parselasyon planı, Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilan...