04 / 05 / 2024

ankara istanbul başbakan erdoğan arıza

ankara istanbul başbakan erdoğan arıza

İstanbul-Ankara hattı bugün açılan Yüksek Hızlı Tren içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu halde İzmit'te arıza yaptı. Başbakan Tayyip Erdoğan Bilecik’teki konuşmasının ardından YHT ile İstanbul'a doğtu yola çıktı ancak İzmit’te tren durdu.

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, ""Kanal İstanbul'u da yapacağız. Her ne kadar bazı cumhurbaşkanı adayları 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız' deseler de, onu da yapacağız inşallah." dedi...

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'a bu yıl içinde başlıyoruz!

Başbakan Yıldırım, "Nihayet İstanbul'un çılgın projesi, Kanal İstanbul'a da bu yıl içinde başlıyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım: İstanbul'da 1.023 kilometre metro hedefimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un genelinde bin 23 kilometre raylı sistem, metro, hafif raylı metro yapma hedefimiz var. " dedi.

Başbakan Yıldırım: İstanbul havacılıkta dünyanın merkezi oluyor!

Başbakan Binali Yıldırım, 3. havalimanı merkez şantiyesinde, işçilerle iftarda bir araya geldi. Başbakan Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 15 yıl boyunca memleketin her köşesine dev eserler yaptık" dedi.

Başbakan Yıldırım: İstanbul'a yedi büyük proje kazandırıyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında İstanbul'da devam eden dev projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu’ndan İstanbul silueti için garanti!

Başbakan Davutoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere bütün bakanlarımıza en açık ve net talimatımız, bundan sonra İstanbul’a hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacak” dedi.

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler Başbakan tarafından tanıtılacak!

Ankara'yı 2023'e emin adımlarla taşıyacak çok sayıda proje Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılacağı görkemli lansman ile tanıtılacak.

Başbakan Davutoğlu: Emeklilerimize 240 lira taksitle konut edinme fırsatı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Türkiye Emekliler Derneği Genel Kurulu'nda kameralar karşısına geçti.

Ankara - İstanbul YHT çalışmaları başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Duble yol yaptığımız her yere bundan sonra otoyol götüreceğiz inşallah. Size projeler nerede diye soranlara söylüyorum. İnşallah İstanbul - Ankara arasını 1,5 saate indirecek YHT projesinin çalışmalarına başlandı." dedi.

Başbakan Davutoğlu 500 milyon TL'lik çevre yatırımının açılışını yaptı!

Ankara'da 500 milyon liralık çevre yatırımının açılışını yapan Başbakan Davutoğlu, "Pis kokulu Türkiye gitti, mis kokulu Türkiye geldi. 13 yılda 3.5 milyar ağaç diktik" dedi..

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Başbakan Davutoğlu: İstanbul benim hocam!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, " Hocalarımı sıralasam, en büyük hocalarımın arasına İstanbul'u yazardım. En çok ders aldığım, sokağında bile yürürken insanlığı öğrendiğim şehir İstanbul " dedi.

Başbakan Davutoğlu Ermenek'teki kömür ocağına gidecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ermenek'teki kömür ocağına gidecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, saat 13.30' da Ankara'dan kalkacak helikopterle, işçilerin mahsur kaldığı Ermenek'teki kömür ocağına gideceği bildirildi.

ankara istanbul başbakan erdoğan arıza Haberi

ankara istanbul başbakan erdoğan arıza


Demiryolları genel müdürü Süleyman Karaman trenden indi ve bir arıza tespit edildi. 


Yüksek Hızlı Tren’in kataner seyir telinin koptuğu tespit edildi. Bu arada 20 dakikalık rötar anonsu yapıldı.


Başbakan da trenin içinde olduğu için çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.


Başbakan şu anda diğer yolcularla bekliyor.


Yaklaşık 15 dakikalık çalışmanın ardından tren tekrar İstanbul'a doğru yola...