03 / 05 / 2024

Ankara kaldırım çalışmaları

Ankara kaldırım çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Ankara'da Esat Caddesi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Esat Caddesi'ni de yepyeni kaldırım taşlarıyla donatıyor. Başkent'in dört bir tarafında başlatılan asfalt ve kaldırım seferberliği devam ediyor.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 14 ilçede dönüşüm çalışmalarının olduğunu, pandemiye rağmen inşaat çalışmalarının hız kesmediğini dile getirdi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Ankara Kızılcahamam'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Ankara Kızılcahamam'da belediye tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli yapıların yıkımı devam ediyor. 

Ankara kaldırım çalışmaları Haberi

Ankara kaldırım çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere... 


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Başkent'in en işlek bulvarlarından olan 7 kilometre uzunluğundaki Turan Güneş Bulvarı’nda emniyet şeritleri dahil yolu 4 şeritten 8 şeride çıkardıklarını belirterek, “Refüje de trafik güvenliği için New Jersey bariyerleri döşendi. Kartal modeli aydınlatma direkleri yerleştirildi. Peyzaj çalışmalarına da başlandı. Soğuk havaya rağmen ekiplerimiz kaldırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Vedat Üçpınar, Yıldız Kavşağı ile Kepekli Kavşağı arasındaki Turan Güneş Bulvarı’nda çift yönlü olarak kaldırım çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını ve bitmek üzere olduğunu belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için işlemlerin hızla devam ettiğini bildirdi.

Kaldırımların yapımında, Başkent genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını kaydeden Üçpınar, araçların kaldırıma...