19 / 05 / 2024

Ankara Karşıyaka

Ankara Karşıyaka

Tüm kapalı pazar yerlerini sosyal alanlarına çeviren Yenimahalle, Karşıyaka için düğmeye bastı Karşıyaka'da mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje öncesi alanda pazar tezgâhları son kez kuruldu.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Ankara Yenice ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Ankara Karşıyaka Mezarlık Camii'nin yıkımı mecliste!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Karşıyaka Mezarlığı'nda 1971 yılında ibadete açılan 2 No’lu kapı girişindeki caminin neden yıkıldığını sordu.

Fatih Diniz: Karşıyaka Stadı için Danıştay kararı bekleniyor!

İzmir Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine ihalesi Ankara 18'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen 15 bin kişilik yeni stat inşaatıyla ilgili görüşmeler yapmak üzere başkente gitti.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi iptal edildi!

Ankara 18. İdare Mahkemesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki yeni stadın ihalesini iptal etti.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Ankara Karşıyaka'da yeni pazar yerleri yapılacak!

Tüm kapalı pazar yerlerini sosyal alanlarına çeviren Yenimahalle, Karşıyaka için düğmeye bastı Karşıyaka'da mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje öncesi alanda pazar tezgâhları son kez kuruldu.

Ankara Karşıyaka Haberi

Ankara Karşıyaka

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, ikinci yatırımı olan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi için ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta içinde inşaatına başlanacak proje, mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda yükselecek. İnşaat çalışmaları öncesi alanda son kez tezgahlarını kuran pazarcılar ve pazar alışverişi yapan Karşıyaka sakinleri, projenin bir an önce tamamlanmasını heyecanla bekliyor. 


"AYRICALIK SUNACAK" 

Projeyle hem vatandaşın hem de esnafın yüzünün güleceğini söyleyen pazarcılar, "Yazın sıcaktan, kışın soğuk ve yağışlı havadan koruyacak. Pazar alışverişi zevke dönüşecek. Bizim için de Karşıyaka'da tezgah açmak ayrıcalık olacak" dedi. Mahalle sakinleri ise AVM ortamı sunacak tesisin hem pazar kültürünü yaşatacağını hem de sosyal faaliyet imkanı sunacağını söyledi. 



Sabah...