03 / 05 / 2024

ankara kazan icra

ankara kazan icra

Ankara'nın Kazan ilçesinde icradan satılık fabrika...

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

İcra dosyası sayısı 2020'de 23 milyon oldu! 

CHP'li Gürsel Tekin, Ankara İcra Mahkemesi’nin tıklım tıklım olduğunu belirtti ve “2020’de icra dosyası 23 milyona ulaştı. Millet, ekmek bulamıyor. Salgın bitene kadar borçlar dondurulmalı” dedi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

Merkez Ankara nerede?

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara nerede?

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Merkez Ankara Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje Millet Bahçesine komşu konumda yer alıyor.

Merkez Ankara'da 0,98 faizle!

Merkez Ankara'da 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Ön taleplerin toplandığı Merkez Ankara projesi, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oldu.

Ankara Batı İcra Dairesi'nden satılık 2 fabrika 15,6 milyon TL'ye!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit mahallesinde yer alan 2 fabrikayı 15 milyon 639 bin 775,30 TL bedelle satışa sunuyor. Fabrikaların 1. satış günü 19 Temmuz 2018 tarihi olarak belirlendi. 

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Ankara'nın markalı projeleri şehrin gelişmesine katkı sağlıyor!

Ankara’da yükselen markalı projelerin hem şehrin gelişimine hem de vizyonuna büyük katkı sağladığını dile getiren Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

ankara kazan icra Haberi

ankara kazan icra

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:

Kazan ilçesi, Saray Mahallesi 6 ada 2 parselde kayıtlı, 17.760,0Ûm2.alanlt, kargir fabrika ve arsası. Taşınmaz Ankara-îstanbul Karayolunun gidiş istikametine göre solunda (batı) kalmaktadır, Anayola cepheli, anayoldan girişi mevcuttur. Arsa üazerinde prefabrik karkas sistemle inşa edilmiş tek katlı, 2935m2.inşaat alanlı fabrika binası; 53m2alanlı, tek katlı yığma sistemli idare binası; fabrikaya bitişik 869m2.inşaat alanlı, demir profilli, demir makaslı üstü trapez galvaniz saçlı sundurma binası; fabrikanın güney köşe kısmında fabrikaya bitişik olarak 83m2.inşaat alanlı tek katlı yığma, su deposu-boyahane; su deposu-boyahaneye bitişik 80m2.alanlı, tek katlı yığma depo binası; depo binasının doğusunda 96m2.alan!ı 3 tarafı tuğla, fin yüzü saç olan yığma hammadde depo binası; fabrikanın güneyinde, fabrikaya bitişik 60m2.alanlı dış cephede saç kapısı...