18 / 05 / 2024

ankara Kırım Sudak Kardeşlik Parkı açılış

ankara Kırım Sudak Kardeşlik Parkı açılış

Ankara’nın Mamak Belediyesi, 2008 yılında kardeş belediye olduğu Kırım’ın Sudak Belediyesi adına yaptırdığı kardeşlik parkını törenle hizmete açtı...

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Haşmet Kürüm hacizlere karşı mal varlığını tanıdıklarına mı devretti?

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Haşmet Kürüm, Türkiye ve yurtdışındaki 33 bankadan 1.5 milyar TL kredi çekti. Kürüm'ün olası hacizlere karşı kumpas kurduğu, mal varlıklarını eşine, kuzenine, çalışanlarına devrettiği ortaya çıktı. 

AB vatandaşları Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşları veya şirketleri, Kırım ve Sivastopol'dan emlak alamıyor ve bu bölgelerdeki şirketlere finansal hizmet sağlayamıyor.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

ankara Kırım Sudak Kardeşlik Parkı açılış Haberi

ankara Kırım Sudak Kardeşlik Parkı açılış

Engelliler düşünülerek yapılan Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın açılışına AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Sudak Belediye Başkanı Viladimir Nikolayeviç Serov, Sudak Belediye Heyeti, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mayıs ayı sonundan itibaren başlattığımız ve her hafta bir yenisini gerçekleştirdiğimiz açılışlardan birini daha yapmaktan mutluyum. Açılışını yaptığımız bu parkın en büyük özelliklerinden birisi engelli dostu olmasıdır. Park tamamen engelli vatandaşlarımızın kullanabileceği şekilde tasarlandı. Yerel seçimlerde dağıttığımız seçim beyannamesi beyan ettiklerimizden daha fazlasını Mamaklı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi. 


Kırım Sudak Kardeşlik Parkı’nın Kardeş Belediye Sudak ile kurulan dostluğu daha da...