07 / 05 / 2024

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, Kurtuluş ve Gazipaşa Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

10 bin TL'ye arsa sahibi olmak mümkün! Kocaeli, Ankara, Manisa ve Alanya'da satışa çıkarılan araziler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yeni bir liste ile hazineye ait arazilerin ve arsaların satışını açıkladı. Buna göre, yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor ve uygun fiyatlar ile de alıcılara sunuluyor. 

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Ankara ve Çanakkale'de 20 adet iş yeri satışa çıkıyor! 

Ankara Çankaya ve Çanakkale'de yer alan 20 adet iş yeri satılıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

ASKİ'den başkentte satılık 3 arsa ve 1 arazi!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Ankara'da yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

O ilde 13 konut, 5 dükkan ve 1 arsa satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenlere büyük fırsat! 

Şanlıurfa Birecik Belediyesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Kurtuluş ve Meydan mahallelerinde yer  alan 13 adet konut ile 5 dükkan ve 1 arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa Haberi

Ankara Kurtuluş ve Gazipaşa

Ankara İli, Beypazarı İlçesi, Kurtuluş ve Gazipaşa Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi hakkında karar verildi.


Resmi Gazete'de yer alan karar için