29 / 04 / 2024

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinde neler var

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinde neler var

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bakanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve 15 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından törenle açıldı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle 37 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Ankara Kızılcahamam Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesinde yer alan 37 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf 2 adet devre mülk satılıyor! 

Ankara Kızılcahamam Milli Emlak, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet devre mülkü satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan devre mülklerin fiyatları ne kadar? 

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Aile Destek ödemeleri bitecek mi?

Türkiye'de aile destek ödemelerinden faydalanan çok sayıda vatandaş var. Bu vatandaşlarımız aile destek ödemelerinin bitip bitmeyeceğini merak ediyor. İşte detaylar...

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Nisan'dan sonra hızlı bir gelişme!

Milyonlarca vatandaşımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler sayesinde destek alıyor. Bu nedenle, vatandaşlarımız bakanlık tarafından ne zaman ödeme yapılacağını merak ediyor. Son zamanlarda gelen bir haber ise vatandaşlarımızı sevindirecek nitelikte.

Başkentte 20 adet arsa 6 taksitle satılıyor! 537 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!

Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan 20 adet arsayı 6 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinde neler var Haberi

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinde neler var


Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bakanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve 15 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından törenle açıldı. 


-TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLE YAŞAM MERKEZİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Merkezin açılışında konuşan Başkan Gökçek 20 yıldır yürütülen sosyal politikalar ile sadece Türkiye’ye değil Dünya’ya örnek olduklarını söyledi. 

“Keçiören seninle gurur duyuyor” sloganları arasında konuşmasını sürdüren ve Sosyal Belediyecilik anlayışında çok ciddi yol kat ettiklerini vurgulayan Başkan Gökçek, şöyle devam etti:

“Yurt dışından gelen misafirlerimiz Aile yaşam merkezlerimizi geziyor ve gerçekten beğeniyorlar. Örnek Proje olarak kabul edip ülkelerinde uyguluyorlar. Akyurt, Araplar, Çubuk, Etimesgut-Planet, Sincan, Pursaklar ve son olarak da Kazan’da hizmete açılan aile yaşam merkezlerimiz hergün binlerce üye ile dolup taşıyor....