07 / 05 / 2024

ankara Kuşcağız Yaşam Merkezi

ankara Kuşcağız Yaşam Merkezi

Melih Gökçek, Kuşcağız'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi'nin 7 Temmuz Pazartesi günü 15 bin kişinin katılacağı iftar yemeğiyle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını bildirdi.

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Mahall Ankara’da yaşam sağlıkla devam ediyor!

Başkent’in yükselen yıldızı Eskişehir Yolu’nun yeni yaşam merkezi Mahall Ankara ilgi çekici etkinlikler devam ediyor. 

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi yarın açılıyor!

1 milyon metrekare büyüklüğü ile İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’nin ilk etabı, yarın açılıyor.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Ankara Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi'nin en büyük projelerinden olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi'ne yapılacak Merkez, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

ankara Kuşcağız Yaşam Merkezi Haberi

ankara Kuşcağız Yaşam Merkezi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuşcağız'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi'nin 7 Temmuz Pazartesi günü 15 bin kişinin katılacağı iftar yemeğiyle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını bildirdi. 


Başkan Gökçek, çocuklara, gençlere, yaşlılara, kadınlara ve engellilere yönelik ayrı ayrı onlarca faaliyetin bulunacağı Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde her kesimden Başkentliyi ağırlayacaklarını vurguladı. 

Büyükşehir Belediyesi, yoğun ilgi gören aile yaşam merkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Yılın ilk aylarında hizmete açılan Kazan Aile Yaşam Merkezi'nin ardından, 7 farklı ilçede hizmet veren merkezlere 7 Temmuz tarihinden itibaren Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi de ekleniyor. 

Belediyeciliğin alt ve üst yapı hizmetleri ile sınırlı olmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal projeler ile desteklenmeyen toplumda huzurlu bir ortam olamayacağını kaydetti. 

20 yıldır yürüttükleri...