21 / 05 / 2024

ankara mansur ankapark açıklaması

ankara mansur ankapark açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankapark hakkında açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş;" Bu proje çalışmıyor. Bu proje gibi boşa giden milyonlarca lira var" dedi...

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Ankapark'ta flaş gelişme! Yeniden açılması için 300 milyon lira gerekiyor! Ankapark açılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15’inci birleşiminde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ankapark projesinin ihalelerinde usulsüzlük iddiası!

Melih Gökçek'in prestij projem şeklinde nitelendirdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın inşası için 801 milyon dolar harcama yapıldığını duyurduğu Ankapark tartışmalarında sular durulmuyor.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Ankapark'ın yerine yeni bir proje yapılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir dönemin sembolü, aynı zamanda sonu olan, eski Başkan Melih Gökçek'le özdeşleşmiş, "sembol" yatırımlardan olan Ankapark'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Orayı kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Ankara'daki kentsel dönüşüme Mansur Yavaş'tan veto!

Geçen ay Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi’nde kabul edilen ve bazı ilçeleri kapsayan kentsel dönüşüm kararı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise söz konusu veto kararına tepki gösterdi. 

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Ankapark'a verilen süre doluyor: Ankara Büyükşehir Belediyesi el koyabilir!

Milyarlarca TL harcanarak yapılan Ankapark'ın kapısına kilit vurulmuştu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili konuştu. Yavaş, "Geçen ayın sonuna kadar işletme bedelini ödemeyince sözleşme gereği bir ay mühlet verildi. Yükümlülüklerini yerine getirmezse, Belediye olarak el koyacağız" dedi...

Mansur Yavaş: Belediyenin acil olmayan projelerini durdurduk!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada acil olmayan projeleri durdurduklarını ve kaynakları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için kullandıklarını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir kira alacaklarını 2 ay erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele içerisinde olduklarını belirten Mansur Yavaş, ''Maddi anlamda yük oluşturmaması için, belediyemizin kira alacaklarını 2 ay erteledik'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

ankara mansur ankapark açıklaması Haberi

ankara mansur ankapark açıklaması

Mansur Yavaş Ankara gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  Ankapark Projesi hakkında ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ankapark çalışmıyor

Mansur Yavaş, Ankara Belediyesi eski Belediyebaşkanı Melih Gökçek döneminde 750 milyon dolara yaptırılan ve bugün çalıştırılamayan Ankapark için ne yapılacağını şöyle anlattı:

"Ankapark, biz göreve gelmeden 1 ay önce ihale edildi. Bu proje çalışmıyor, ama oraya harcanan yaklaşık 750 milyon dolar para boşa gitmesin istiyoruz. Orayı değerlendirelim istiyoruz. Vatandaşa ‘Ne yapalım?' diye soracağız. Ona göre bir çözüm yolu bulacağız. O para oraya harcanmasaydı metrolar bitmiş olurdu, ulaşımla ilgili sorun kalmazdı. Ankara'nın suyla ilgili sorunu kalmazdı. İyi yerlere harcanabilirdi. Buna benzer boşa giden milyonlarca lira var.”

Mansur Yavaş çılgın projesini...