02 / 05 / 2024

ankara markalaşma

ankara markalaşma

ASİAD Başkanı Barış Aydın:Aydın: “Etkin bir tanıtımla sağlanacak markalaşma Ankara’yı merak uyandıran bir yer haline getirecek, turizmin yanı sıra paydaş sektörleri de canlandıracak, sanayi ve ticaret faaliyetlerini artıracak”

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Konut mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağduru Ankara’ya gidiyor. Mağdurlar kurulan komisyona destek vermek için Tüm Parti Genel başkanları, Adalet Komisyonu ve Alt Komisyon üyeleri ile görüşecek.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Kent merkezlerine imar düzenlemesi!

Esnafa vergi, sosyal güvenlik, mesleki eğitim, kredi, finansman ve yenilikçi alanlarda yeni destekler sunulurken, markalaşma projesi hayata geçiyor. Buna göre; imar düzenlemeleriyle, kent merkezlerinde iş yeri çeşitliliği artırılacak

Balçova arsa mağdurları Ankara'ya gitti!

İzmir'de kendilerini "Balçova arsa mağdurları" olarak adlandıran arazi sahipleri, sorunlarına dikkat çekmek için trenle Ankara'ya gitti.

Monster Notebook Ankara'da mağaza açacak!

Monster Notebook, Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara'da açmak için kolları sıvadı. Mağazanın açılışı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Cottonbox yurt dışında 100 mağazaya ulaşacak!

Yaklaşık 40 yıl önce Denizli'de kurulan Sümaş Tekstil, fason üretimi bırakıp markalaşma yoluna gitti. 'Cottonbox' markasıyla 32 ülkeye ihracat yapan ve halen altı ülkede 25 mağazası bulunan şirket, orta vadede yurt dışında 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

ankara markalaşma Haberi

ankara markalaşma

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, artık bir sanayi kenti olan Ankara’nın, turizmde de potansiyelini kullanarak hamle yapabilmesi için etkin bir markalaşma stratejisi ile “marka kent” olma sürecine ivme kazandırması gerektiğini bildirdi.


Aynı zamanda Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Barış Aydın yaptığı açıklamada, ülkelerin dünyadaki tanınırlıkları ve imajının, kalkınma ve refah için gerekli kaynak ve yatırımları çekebilmede önemli bir unsur olduğunu belirtti. Aydın, farklı sosyokültürel yapılara sahip şehirlerden oluşan ülkeler için akılda kalıcı bir algı yaratma noktasında ise artık ülkelerden çok kentlerin ön plana çıktığını vurguladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca hazırlanan “Türkiye Turizm Stratejisi 2023 ve Turizm Stratejisi Marka Kent Eylem Planı” (2007–2013) kapsamında Marka Kentler Projesine seçilen İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi kentlerde kent turizmi...