06 / 05 / 2024

Ankara Mebuskent ramazan kampanyası

Ankara Mebuskent ramazan kampanyası

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ramazan ayının vazgeçilmezi pidenin fiyatı İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gramı 15 lira olarak belirlendi. Ekonomist Şenol Babuşçu pideye bu yıl yüzde 80 zam yapıldığını duyururken, vatandaş pide fiyatlarını çok buldu.

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara'da da tek fiyat uygulanacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) arasında yapılan protokol çerçevesinde Ankara'da da kırmızı et fiyatları resmen sabitlendi. İşte sabit fiyatlar...

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

2023 Ramazan pidesi fiyatları! Ramazan pidesi kaç TL oldu? Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023 kaç TL?

Ramazan’a artık sayılı saatler kaldı. Bu yüzden de Ramazan pidesinin fiyatı da merak konusu oldu. İşte Ankara, İzmir, İstanbul Ramazan pidesi fiyatı 2023!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Ankara'da pide fiyatları belli oldu! Bu yıl pideyi bu fiyattan yiyeceğiz

Hemen hemen her yıl değişen fiyatlar bu sene enflasyonunda etkisi ile iki katına kadar yükseldi. Ankara’da 2023 senesi 300 gram Ramazan pidesi ücreti 10 TL olarak tespit edildi.

Ramazan pide fiyatları arasında uçurum! En pahalı Ramazan pidesi 10, en ucuzu 1 TL! İşte 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayına kısa süre kala merakla beklenen pide fiyatları açıklandı. Peki, bölgelere göre farklılık gösteren pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, Kütahya, Manisa, Elbistan Adana, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Samsun, Bursa, Tekirdağ, Kayseri Ramazan pide fiyatları listesi...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Ankara Mebuskent ramazan kampanyası Haberi

Ankara Mebuskent ramazan kampanyası

Yaz mevsimine denk gelen Ramazan ayında, proje üreticilerinin başlattığı kampanyaların da etkisiyle konut piyasasında kayda değer bir canlanma yaşanıyor.  Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazan’da beklemedikleri bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, projeyi görmek ve ev almak amacıyla Mebuskent’i ziyaret eden potansiyel alıcıların sayısında ciddi bir artış yaşandığını bildirdi. Ramazan ayındaki ziyaretçi artışının kendilerini de şaşırttığını ifade eden Ayhan, vatandaşların ilgisine karşılık vermek için seferber olduklarını, satışlarda da kayda değer bir hareketlilik yaşandığını söyledi. Ayhan, “Mebuskent’e yoğun bir talep var. Ramazan ayı olmasına rağmen insanlar akın akın geliyor. Ziyaretçi sayımız kat kat arttı. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Satışlarımızda ciddi hareketlenme var. Ramazan bereketi yaşıyoruz” diye konuştu. 


Aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade…

Artan...