07 / 05 / 2024

Ankara MİA ne zaman bitecek

Ankara MİA ne zaman bitecek

Ankara Merkezi İş Alanları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökşin MİA'nin bir binasının tamamlandığını ve diğer binaların da bu yıl başında başlamasını planladıklarını söyledi.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 ne zaman yapılacak? Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Çiftçiler merakla bekliyor: Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? Hangi borsada şu an buğday fiyatları kaç TL?

Buğday ve diğer ürünlerin alım fiyatlarının açıklanması merakla bekleniyor. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? Hangi borsada şu an buğday fiyatları kaç TL? İşte 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

TMO buğday alım fiyatını ne kadar yapacak? Çiftçiler 10 bin 500 TL diyor! Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak?

Çiftçiler buğday alım fiyatının kaç lira olacağını merak ediyor. Peki TMO buğday alım fiyatını ne kadar yapacak? Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? 

Buğday fiyatı 13 lira mı olacak? Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak, buğday alım fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak?  

Hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Çiftçiler dikkat! TMO fiyatları erken duyuracak mı?

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, TMO’nun 2023 dönem hububat alım fiyatları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki hububat alım fiyatları ne zaman açıklanacak?

Ankara MİA ne zaman bitecek Haberi

Ankara MİA ne zaman bitecek

Ankara Merkezi İş Alanları (MİA) Projesi'ni yürüten Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi'nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. 


MİA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökşin, 2016 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. 


MİA'nin bir binasının bittiğini ve inşaatı biten binayı Kredi Yurtlar Kurumu'na kiraya verdiklerini söyleyen

Başkan Gökşin, "Kredi Yurtlar Kurumu, Haziran sonunda buraya taşınacak." dedi.


Gökşin sözlerini şu şekilde sürdü; "Diğer binaların da bu yıl başlamasını planlıyoruz. Yüzde 90 anlaşmalar yapıldı. Çok ufak tefek şeyler kaldı, Onları yaparsak, bu yıl en az 4-5 binaya başlayacağız. Zaten bu da yüzde 50 demektir. Toplam 12 ada var. 12 adanın 6'sı temizlendi. Bu yıl temel atacağız, müşterisi de hazır, MİA'da 500 civarında da konut ve işyerleri olacak. Şehrin göbeğinde çok kaliteli ticarethane...