03 / 05 / 2024

ankara mit kampüsü

ankara mit kampüsü

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

İncek'e 22.8 milyon TL'ye BM kampüsü inşa edilecek!

Ankara'nın İncek ilçesinde Birleşmiş Milletler (BM) kampüsü oluşturuluyor. 14 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde kurulması planlanan kampüsün 22 milyon 85 bin TL'ye mal olması planlanıyor.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Mektebim Okulları 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak!

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü, Avrupa'nın en büyüğü olacak!

Ankara'da inşa edilen ve yapım süreci devam eden Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü bu yıl içinde hizmet vermeye başlayacak.Hastanede toplam 3 bin 700 yatak ve 1 milyon 308 bin metrekarelik kapalı alan bulunacak.

ODTÜ Kampüsü'nün binaları için proje hazır!

ODTÜ'nün talebi üzerine Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ODTÜ Kampüsü'nde tüm binaları ve yolları engellilerin dolaşımına uygun hale getirmek için proje hazırladı.

Mektebim Okulları kampüs sayısını 4 yılda 100'e çıkarmayı hedefliyor!

Özel okul sektörünün önümüzdeki yıllarda hızlıca büyüyeceğini belirten Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko “35 olan kampüs sayımızı 4 yılda 100’e çıkarmayı hedefliyoruz.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü imar planı askıda!

Ankara Çubuk İlçesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüs Alanına ilişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

ankara mit kampüsü Haberi

ankara mit kampüsü

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacağı iddia edildi.


Hakan Fidan'ın müsteşarlığa getirilmesinin ardından ölçek büyüten Milli İstihbarat Teşkilatı, şimdi de yeni yerleşke için düğmeye bastı. Ankara şehir merkezindeki Yenimahalle'de faaliyet gösteren MİT için bina darlığı yüzünden yer arayışına girilmişti. Bu çerçevede Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler'in Ankara Polatlı ve Eskişehir Sivrihisar'a taşınması sonrasında boşalacak arazi gündeme geldi. Arazinin MİT'e devri kararlaştırıldı. Askerin taşınması sonrasında Ankara'da boşalacak arazi MİT'e tahsis edilecek. Araziye istihbarat binalarının yanı sıra lojmanlar da inşa edilecek.


2017'DE BİTECEK 

Etimesgut'a bağlı Alsancak, İstasyon, Erler ve Bağlıca mahalleleri arasında kalan arazi için yol ve zemin düzeltme inşaatlarının başladığı belirtiliyor. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor. MİT kampüsünün inşaatını Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı...