27 / 04 / 2024

ankara oğulbey imar planı

ankara oğulbey imar planı

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Ankara Gölbaşı İlçesi, Oğulbey Mahallesi, 115321, 115322, 115323, 115324 ve 115325 nolu adalar ve çevresine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Merkez Ankara projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), O, P, R Blokların kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28 Eylül 2021 tarihinde onaylandı. 

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

Ankara Ulus'ta imar planının iptali kararı onaylandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin uzun uğraşları sonucunda Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde meydana gelen rant ve talan plan değişikliklerini yargıya taşındı.

Belediyelerin imar yetkisine tırpan geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırlayacağı Çevre Düzeni Plan hükümleri o kentin “imar anayasası” olacak. Belediyeler de sadece uygulayıcı ve denetleyici bir rol üstlenecek.

Ankara Yenimahalle'de imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30703 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ankara oğulbey imar planı Haberi

ankara oğulbey imar planı


Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Ankara Gölbaşı İlçesi, Oğulbey Mahallesi, 115321, 115322, 115323, 115324 ve 115325 nolu adalar ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, 7 Aralık 2016 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı 27 Ocak 2017 tarihinde askıdan...