24 / 07 / 2024

ankara oğuzlar mahallesinde satılık arsa

ankara oğuzlar mahallesinde satılık arsa

Çankaya,Oğuzlar Mahallesi'nde 953 metrekare alana sahip arsa 1 milyon 900 bin TL'ye açık arttırmayla satılacak...

İki şehirde 7 arsa satılıyor, 33 iş yeri kiraya veriliyor! Hemen tarihlere bakın! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Çorum Oğuzlar Belediyesi, 40 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ayrıntılar...

Miras kalan arazinin işlemleri için gittiği noterde hayatının şokunu yaşadı! Soyadı benzerliği arsayı 4'e böldü!

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde, miras kalan arazinin işlemleri için gittikleri noterde hayatlarının şoku ile karşılaştılar...

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde kiralar İstanbul ve Ankara ile yarışıyor! Nüfus arttı, konut stokları eridi! Acil 10 bin konuta ihtiyaç var!

Nüfusun artması ve konut stoklarının erimesi konut sayısının talebin altında kalmasına neden oldu. Özellikle o ilde, kira artışları oldukça hızlandı ve İstanbul, Ankara ile yarışır hale geldi.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı! Sözleşme bedeli dudak uçuklattı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Merkez Ankara projesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Merkez Ankara O Blok için imzalar atıldı. İşte tüm ayrıntılar...

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

ÖİB Kartal'daki arsayı satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kartal ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Merkez Ankara projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), O, P, R Blokların kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28 Eylül 2021 tarihinde onaylandı. 

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

TOKİ'den Çorum'a 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

ankara oğuzlar mahallesinde satılık arsa Haberi

ankara oğuzlar mahallesinde satılık arsa

Ankara Çankaya,Oğuzlar Mahallesi'nde Ali Avni Balkaner'in mülkiyetinde bulunan 953 metrekare alana sahip arsa Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Hukuk İşleri Daire Başkanlığı tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam bedeli 1 milyon 900 TL olan gayrimenkulün satışı 18 Aralık 2012 tarihinde 10:30'da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Ankara Biriminin toplantı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için