30 / 04 / 2024

Ankara Onkoloji hastanesi

Ankara Onkoloji hastanesi

Türkiye'de onkoloji alanında hizmet veren tek eğitim ve araştırma hastanesi konumunda olan Ankara Onkoloji Hastanesi'nin dibinde beton ve inşaat şantiyesi kuruldu. Hastalar enfeksiyon kapma riskiyle karşı karşıya.

LÖSEV Ankara Onkoloji Kenti'nin yüzde 80'i tamamlandı!

LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ezer ''Ankara'da yapımı devam eden hastane ve komplekslerin tamamlanmasıyla, Avrupa'nın ilk ve tek, Türkiye'nin de en donanımlı onkoloji kenti kurulacak.Projenin yüzde 80'i tamamlandı'' dedi.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Konya Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalimdi’ dediği şehir hastanelerinden biri daha hizmete açıldı. Konya Şehir Hastanesi’nin 838 yataklı birinci etabında hasta kabulüne başlandı. 

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

Ankara Onkoloji hastanesi Haberi

Ankara Onkoloji hastanesi

Türkiye'de onkoloji alanında hizmet veren tek eğitim ve araştırma hastanesi konumunda olan Ankara Onkoloji Hastanesi'nin dibinde beton ve inşaat şantiyesi kuruldu. Kanser ve kemik iliği nakli tedavisi gören hastalar enfeksiyon kapma riskiyle karşı karşıya. 


YÖNETİM TEPKİLİ: BİZE SORMADILAR DURUMU 

Habervaktim'e değerlendiren Hastanenin Başhekim Yardımcısı Halil Yılmaz Sur, şantiyenin hastalar için risk oluşturup oluşturmadığı konusunda kendilerinden görüş alınmadığını belirterek, "îşin açıkçası sağlık tesislerinin etrafında bırakın beton santralini, inşaatın olması bile çok uygun değil Çünkü burada onkolojik hastalar var, kemik iliği nakli olanlar var. Etrafta uzun süreli inşaatların olması nedeniyle tedavi edilen hastalarda birtakım hastalıkların komplikasyon olarak, enfeksiyon olarak ortaya çıkması muhtemelen gerçekleşiyor" dedi. 

Demetevleri'ndeki Onkoloji Hastanesi'nin yanı başında inşaat çalışması başlatıldı, özellikle beton santiyesi, Onkoloji'de tedavi gören hasta ve yakınlarını endişelendiriyor. 


HASTA VE YAKINLARI...