06 / 07 / 2024

ankara Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi

ankara Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Şehrin en kıymetli yeri, Ankara'nın ilk kurulan yerleri, korunması gereken yerler otomobil pazarıdır, bu tabii kabul edilemez ama şu üzüntümü de dile getirmek isterim, Ankara'da bu konuda çok geç kaldı" dedi

Ticaret Bakanlığı uyardı! İkinci el otomobil alanlar satanlar dikkat! 

İkinci el otomobil alanlar, satanlar dikkatli olmalı. Bu alım satım sürecinde Ticaret Bakanlığı devreye giriyor. Buna göre, yapılan açıklamada yeni uygulama mı geliyor? 

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Ankara'da 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Ticaret Bakanlığı denetimleri otomobil piyasasında deprem etkisi yarattı! İkinci el otomobilde fiyatlar yüzde 5 geriledi

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri ve Maliye Bakanlığı’nın kredi musluğunu kısmasıyla birlikte ikinci el otomobil fiyatları yüzde 5 geriledi. 

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Emlak Otomobil Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Can tarafından kuruldu.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Artan otomobil fiyatlarına karşı yeni yöntem! Sıfır ve ikinci el araba için rota Ticaret Bakanlığı

Artan otomobil fiyatlarının aksine uygun fiyatlı şekilde araba sahibi olmak isteyen kişilerin yeni adresi araba galerileri ve araç ilan sitelerinin haricinde bu kez Ticaret Bakanlığı oldu. İşte detaylar…

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Eskiz İnşaat Otomobil Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskiz İnşaat Otomobil Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ziya Cengiz tarafından kuruldu.

Milli Emlak Ankara'da ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Mamak'ta yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnotem İnşaat Otomobil Elektrik Emlak Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

ankara Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi Haberi

ankara Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi


    Beşir Atalay, Başkent Otomotivcileri Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifince, Esenboğa Havalimanı yolu yakınlarında kurulacak Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi'nin (Otonomi) temel atma töreninde, tesisle başkente büyük bir hizmet getirileceğini söyledi. 

     Projeyle, Ankara'ya büyük bir değer katılacağını belirten Atalay, Otonomi'nin kurulacağı bölgeye yeni bir fuar alanı da yapılacağını ifade etti. 

     Atılan temelin uzun bir tarihi olduğunu vurgulayan Atalay, İçişleri Bakanı olduğu 2007'de, otomobil pazarlarının şehir dışına taşınması için çalışma yaptıklarını hatırlattı. 

     Atalay, şöyle devam etti: 

     "O zaman Türkiye'nin sorunlarına baktığımızda bütün şehirlerimizde şöyle bir bunalma vardı: Şehirlerimizin içi otomobil pazarları gibi, bunun ne demek olduğunu biliyorsunuz. Sadece trafik açısından değil. Bu işi yapanlar açısından da zorlukları var. Arabayı koyacak yer bulamazlar, kaldırımlar işgal edilir,...