18 / 05 / 2024

ankara otonomi asfalt

ankara otonomi asfalt

OTONOMİ’de, yollar asfaltlama çalışmalarına başlandı. Aydın Erkoç: “Ankara ve ülke ekonomisine önemli bir hizmet verecek bu dev projemize katkısından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Ankara-Haymana karayoluna ilişkin 5 sorun TBMM'de!

Ankara-Haymana karayolunda kullanılan asfaltın kalınlığına ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin 5 soru hazırladı..

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

ankara otonomi asfalt Haberi

ankara otonomi asfalt

Ankara’da Esenboğa yolu üzerinde hayata geçirilen Avrupa’nın en büyük otomotiv yaşam merkezi OTONOMİ’de sona yaklaşıldı. 375 bin metrekare bir alanda kurulan OTONOMİ’de, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleşke içi yolların asfaltlama çalışmalarına başlandı. 


OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Başkent Otomotivciler Derneği (BOD) çatısı altında 225 kişi ile başlattıkları bu önemli projede sona yaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Ankara ve ülke ekonomisine önemli bir hizmet verecek bu dev projemize bu katkısından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. 


-“OTONOMİ’nin hizmete girişi bir milat olacak”…

Türkiye’yi “Otomotiv yaşam merkezi”  konseptiyle tanıştıracak OTONOMİ’de, 2. el araçlar için 551 showroom ve sıfır araçlar için 10 oto plazanın yanı sıra 13 işyerinden oluşan bir teknik servis bölümü, meydan ticarethane ve ofislerinden oluşan...