29 / 04 / 2024

Ankara Otonomi bitti mi

Ankara Otonomi bitti mi

Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si OTONOMİ, açılış için gün sayıyor. Aydın Erkoç: “OTONOMİ’de Ankara’daki tüm araç satıcılarını bir araya toplayacak kadar yer var. 2. el araç ticareti standarda kavuşacak; nitelikli bir mesleki faaliyete dönüşecek” dedi.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Ankara-Sivas YHT hattında tünelin sonunda ışık görüldü!

Ankara-Sivas YHT hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "400 kilometrelik Ankara-Sivas YHT hattında tünelin sonunda ışığı gördük. İki hattın sinyalizasyon ve elektrik işleri tamamlanma aşamasında. Hat serimi bitti, kaynak işleri devam ediyor" diye konuştu.

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Abdullah Kiğılı: AVM denizi bitti!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı, "Türkiye’de yatırımımızı tamamladık. Özellikle İstanbul’da Ankara’da mağaza açacak yer kalmadı. AVM denizi de bitti. Açanların parası çok sanırım." dedi.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ankara Otonomi bitti mi Haberi

Ankara Otonomi bitti mi

Trafiği, sosyal hayatı olumsuz etkileyen apartman altı galeriler, bazı internet siteleri ya da kayıt dışı ayaküstü satış yapan kişiler eliyle yürütülen; çeşitli suiistimaller ve güven sorununun yaşandığı 2. el araç ticareti, artık kurumsal bir sektöre dönüşüyor. 


Ankara Esenboğa Yolu üzerinde açılış için gün sayan Avrupa’nın en büyük “otomotiv yaşam merkezi” OTONOMİ, 2. el araç ticaretinin tek adresi olacak ve bu işi bir standarda kavuşturacak. OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, OTONOMİ’nin Ankara sektörde faaliyet gösteren herkesi bünyesinde toplayacak kapasitede olduğunu vurguladı. Halen sektörde yaşanan suiistimaller ve olumsuzluklara işaret eden Erkoç, “OTONOMİ sayesinde bu iş bir standarda kavuşacak; kurumsallaşarak saygın, güvenilir bir mesleki faaliyet haline gelecek” dedi. İkinci el araç ticaretiyle uğraşanlara seslenen Erkoç, “OTONOMİ’de hepinize yer var. Gelin, faaliyetinizi burada...