09 / 08 / 2024

ankara otoyolu agaçlandırma çalışmaları

ankara otoyolu agaçlandırma çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, karayolu ağaçlandırma çalışmaları kapsamında TEM otoyoluna son iki yılda yaklaşık 1,5 milyon fidan dikerken, 2012 yılında 948 bin, geçen yıl ise 450 bin fidanı toprakla buluşturdu...

Niğde-Ankara Otoyolu projesi meclis gündeminde!

Niğde-Ankara Otoyolu projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kamu bankaları konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma yapıyor mu?

Konut kredisinde yapılandırma ne zaman yapılmalı?

Ziraat Bankası’nın faiz indirimi sonrasında 200.000 TL konut kredisi kullanan tüketici 5 ay önceye kıyasla 132.600 TL daha az faiz ödeyecek. Peki güncel faizlerle konut kredisinde yeniden yapılandırma nasıl yapılır?

Doğuş Grubu, 3 banka ile yapılandırma imzası attı!

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

AVM yatırımcıları yapılandırma istiyor!

AVM'lerde kiralamaların TL'ye dönmesi ve artan finansman maliyetleri yatırımcıları zora soktu. 15 milyar dolar civarında borcu bulunan sektör bankalardan yapılandırma istiyor.

Vergi yapılandırma taksit ödemesinde son 1 hafta!

Cumhurbaşkanlığı'nın kararı ile uzatılan vergi yapılandırma taksit ödemesinde son 1 hafta kaldı. Yapılandırmanın bozulmaması için bu süre içinde ödeme yapılması gerekiyor..

Vergi yapılandırma ödemeleri için yarın son gün!

Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödemeleri için tanınan süre 1 Ekim Pazartesi günü sona eriyor. 

Vergi yapılandırma taksit ödemesinde son 3 gün!

Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödemesi için verilen süre 1 Ekim Pazartesi günü sona eriyor..

Vergi yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırma başvuru süreci bugün sona eriyor...

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Vergi yapılandırma başvurularında son hafta!

Bayramda da online başvuruların kabul edildiği vergi yapılandırma başvuruları bayram sonrası 27 Ağustos Pazartesi sona erecek..

Çevre temizlik vergisi yapılandırma son günü 2018!

Yapılandırma başvuruları, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun çerçevesinde yapılıyor. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma son günü 2018 ne zaman?

Emlak vergisi yapılandırma son günü 31 Temmuz!

Emlak vergisi borcu olan kimseler, vergi affı dahilinde borçlarını yapılandırabiliyor. Henüz başvuruda bulunmamış kimseler için emlak vergisi yapılandırma son günü 31 Temmuz..

ankara otoyolu agaçlandırma çalışmaları Haberi

ankara otoyolu agaçlandırma çalışmaları

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, karayolu ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ankara-İstanbul TEM otoyoluna son iki yılda yaklaşık 1,5 milyon fidan dikerken, 2012 yılında 948 bin, geçen yıl ise 450 bin fidanı toprakla buluşturdu.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2008 yılında başlatılan karayolları ve otoyol kenarlarının ağaçlandırma çalışmalarında toplam 10 bin 907 kilometre karayolu ve otoban kenarı ağaçlandırıldı.


Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında bugüne kadar ise 8 milyon 482 bin fidan toprakla buluşturuldu. 2013 yılında da 2 bin 592 kilometre karayolu kenarında çalışma yapılarak, 2 milyon 692 bin fidan dikildi. Dikilen bütün fidanların bakım ve sulama çalışmaları ise Orman Genel Müdürlüğünce yürütülüyor.


Karayolu ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde TEM otoyolunda son 2 yılda yaklaşık 1,5 milyon fidan dikildi. 2012 yılında 948...