23 / 07 / 2024

ankara özel okul yangın

ankara özel okul yangın

Başkent 'te özel bir kolejin çatı kısmında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldığı yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar oluştu...

Ankara'da bulunan en iyi özel okullarının ücretleri açıklandı! 

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında Tercihler 17 Temmuz 2024 tarihinde son bulacağı kaydedildi. Buna göre, tercih yapacak veliler Türkiye'nin en iyi özel okullarını araştırırken Ankara'nın özel okulları da dikkat çekmiş oldu. Ankara'da özel okulların Lise ücretleri ne kadar?

İzmir'in en iyi özel okullarının fiyatları belli oldu!

LGS tercihi yapacak öğrenciler Türkiye'nin en iyi liselerini araştırırken özellikle İzmir'in özel okullarını takip edilmektedir. Özel okul fiyatları cep yakarken İzmir'de en iyi özel okulların ücretleri de açıklandı. İzmir'in en iyi özel okulları ve özel okul ücretleri ne kadar oldu?

Özel okul fiyatları cep yakıyor! En pahalı olan özel okullar hangileri?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasından sonra veliler de özel okulların fiyatlarını araştırmaya başladılar. Buna göre, özel okul ücretleri ne kadar oldu ve İstanbul'da özel lise fiyatlarında en pahalı kolej hangisi? 2024 özel okul fiyatları ne kadar olur?

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

Ankara Majör Ova lansmana özel yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje!

Ma1 Yapı tarafından Ankara’nın prestijli bölgesi Ovacık Forum Avm karşısında konumlanan Majör Ova projesi lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışa çıktı.

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

600 bin TL’lik özel okul ücreti şaşırttı, vatandaşa ne yapmalı diye sordu?  

Özel okul ücretleri yasal düzenlemelere rağmen her yıl katlanarak artıyor. Gazeteci Barış Esen, birinci sınıfı için 600 bin TL istenen özel okul ücretiyle bir bakkal hesabı yapıp takipçileriyle paylaştı. Esen “Ne yapmalı” diye sordu.

Beş soruda özel okul ücretlerinin detayları! Peki yasal zam oranı ne kadar olacak?

Özel okulların her sene ocak-mayıs dönemi arasında yeni sene ücretleri belli oluyor. Uygulanacak olan yeni ücretlerin açıklanmaya başlaması ile  veliler tarafından özel okul ücretlerine yapılabilecek yasal zam oranları da bekleniyor.

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine destek yapılacak!

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirleri ile Gaziantep şehrinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda öğrenim gören 40 bin öğrenciye 2023-2024 öğretim senesinde 12 bin 800 Türk Lirası ile 18 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda desteği sağlanacak.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

ankara özel okul yangın Haberi

ankara özel okul yangın


Yangın, gece yarısı Alacaatlı köyü yolunda bulunan özel bir kolejin çatı kısmında çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede okulun tüm çatısına yayıldı. Yangını gören çevre sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi.


Ekiplerin yaklaşık bir saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında can kaybı yaşanmadı. Okulun çatı kısmı kullanılamaz hale geldi. Polis yangınla ilgili soruşturma...