06 / 05 / 2024

ankara ring seferleri

ankara ring seferleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, yeni açılan Sincan ve Çayyolu Metro Hatlarına ring seferlerini 23 Ağustos 2014 Cumartesi günü başlatıyor. Ring seferlerinin Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir yolu trafiğini rahatlatması bekleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nda test sürüşleri başlıyor!

İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden olan Gebze – Halkalı Marmaray Hattı’nın tamamlanabilmesi amacıyla yapılacak olan test sürüşleri boyunca, İETT tarafından tarifelerde düzenleme yapılarak ücretsiz ring seferleri yapılacak...

YHT Ankara Garı inşaatında yangın çıktı!

YHT Ankara Garı inşaatında kalıpların alev almasıyla çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Sincan-Kayaş arasındaki banliyö trenlerinin seferleri saat 22.15 itibarıyla yeniden başladı.

Ankara'dan haftada 4 gün ‘direkt’ Dalaman'a uçuş!

Ankara-Dalaman ve Dalaman-Ankara arasında direkt uçuş seferleri 8 Mayıs'ta başlıyor. Uçak seferlerinin mayıs'ta başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini olumsuz yönde eklediği belirtiliyor.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşımda ring seferleri başlattı!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla, belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

1948 yılında Ankara ve İstanbul arası motorlu tren seferleri başlamış!

1948 yılında Ankara ve İstanbul arasında motorlu tren seferleri başlamış. Fransa'dan alınan tren 270 bin liraya mal olmuş. Yugoslavya ve Çekoslovakya'dan da toplam üç tren daha alınacakmış.

ankara ring seferleri Haberi

ankara ring seferleri

Başkent toplu taşımında yeni bir soluk getiren Sincan ve Çayyolu metro hatlarına “ring seferleri” 23 Ağustos Cumartesi günü başlıyor.


Yeni düzenleme ile bu bölgelerden kent merkezine yapılan otobüs seferleri de metroya yönlendirilerek, Ulus-Kızılay-Bakanlıklar ve Eskişehir Yolu’ndaki trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatlatılacak.


EGO Genel Müdürlüğü, Başkentlilere daha konforlu, hızlı ve güvenli hizmet vermek için toplu taşımda yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyor.


Sincan Metrosu ile Çayyolu metrosunun hizmete girmesi, yolcu alışkanlıklarının değişmesi, daha çok yolcunun metro taşımacılığına yönlendirilmesi, kent merkezi trafiğinin rahatlatılması gibi nedenlerle otobüs seferlerinde yeni bir düzenlemeye giden Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankaray ve Batıkent metrosunda olduğu gibi yeni metrolara da ring seferleri başlatıyor.


ODTÜ VE Hacettepe kampüsleri başta olmak üzere 8 yeni ring hattı


Bu kapsamda 23 Ağustos Cumartesi gününden itibaren...