08 / 05 / 2024

ankara sabır cami

ankara sabır cami

Altındağ Belediyesi, Ankara’ya kazandırdığı mahalle camilerine bir yenisini daha ekledi. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan Sabır Camii, dualar eşliğinde açıldı, Sabır Camii, bölgedeki eksikliği ortadan kaldırdı.

'Allah mal sahiplerine sabır versin' diyen Mert Başaran: 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir'

Ev sahibi kiracı kavgaları her geçen gün giderek artarken Ekonomist Mert Başaran'dan da yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Mert Başaran paylaşımında 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir' ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Turistik Diyarbakır Ekspresi yola çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Diyarbakır Ekspresi treninin 1051 kilometre hat uzunluğunda Ankara-Diyarbakır parkurunda seyahat edeceğini ve 180 kişi kapasite ile 9 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluştuğunu açıkladı.

TOKİ'den 3 yeni kampanya! 3 bin 868 taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 yeni projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Söz konusu projeler; Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da yer alıyor.

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Menteş tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs sonuna kadar ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattımız, mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Özayaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özayaz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Ayaz ve Suat Ayaz ortaklığında kuruldu.

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Altın satacaklara tarihi yükseliş uyarısı: Para etmiyor yükselmiyor diyenler bu tarihte zengin olacak

Altın fiyatları doların yüksek seyretmesinden ötürü beklediği çıkışı yakalayamamış gözükse de uzmanlar uyarıyor. 'Sabır acıdır meyvesi tatlıdır altın yükselmiyor para etmiyor diyorsanız bekleyin bu tarihte zengin olacaksınız' İşte altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...

Asgari ücrete zamla ilgili sürpriz açıklama: Hükümet 'sabır' derken 10 bin lira altında olmamalı çıkışı geldi

Asgari ücrete Temmuz'da ek zam tartışmaları ve zammın olup olmayacağı merak edilirken gündem hayli hareketlendi. Enflasyon rakamının yıllık yüzde 73,50 olduğu açıklanmışken 'Asgari ücret 10 bin lira olsun' çıkışı geldi. İşe detaylar...

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de S.A. Muhammad Muhammad ve Moffak Sabır Hamad ortaklığında kuruldu.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

ankara sabır cami Haberi

ankara sabır cami


Altındağ Belediyesi, Ankara’ya kazandırdığı mahalle camilerine bir yenisini daha ekledi. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan Sabır Camii, dualar eşliğinde açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ilçeye kazandırdığı 7 camiden biri olan Sabır Camii, bölgedeki eksikliği ortadan kaldırdı.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine devlet erkânı büyük ilgi gösterdi. Törene, Başbakan Eski Yardımcısı Bülent Arınç’ın yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Diyanet İşleri Daire Başkanı Gazi Erdem, Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


“Sabır Camii ismini çok beğendim”


Başbakan Eski Yardımcısı Bülent Arınç yaptığı konuşmada Altındağlı vatandaşlara muhterem kardeşlerim diye selendi. ‘Sabır Camii’ ismini oldukça beğenen Arınç, caminin yapımında emeği geçen...