02 / 05 / 2024

ankara sincana hastane mi yapılacak

ankara sincana hastane mi yapılacak

Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Gölbaşı'na yaptığı ziyaret sırasında TOKİ yoluna yapılacak olan hastane ile ilgili müjdeyi verdi.

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi nerede?

Ön satış dönemi başlayan Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi hastane ve AVM gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

Ankara'nın raylı sistemi mecliste konu oldu!

Ankara'da okul, hastane, toplu taşıma kapasitelerinin nüfusa göre durumuna ve metropollere göçün önlenmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Ankara Yaşamkent'teki konutun hastane olarak kiralandığı iddiaları mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara Yaşamkent'te bulunan konut olarak projelendirilmiş bir binanın üst düzey bir bürokratın talimatıyla hastane olarak kiralandığına dair iddialar meclis gündemine taşındı..

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Ankara iki dev şehir hastanesine kavuşuyor!

Türkiye’de 20 milyar lira yatırımla inşa edilen 15 dev şehir hastanesinin ikisine ev sahipliği yapacak olan Ankara, sağlık sektörünün de başkenti olma yolunda. Bilkent’te yapılan hastane 2017’de, Etlik’teki hastanenin ise 2018’de açılacak.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

ankara sincana hastane mi yapılacak Haberi

ankara sincana hastane mi yapılacak


Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Gölbaşı'na yaptığı ziyaret sırasında TOKİ yoluna yapılacak olan hastane ile ilgili müjdeyi verdi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay'a destek vermek için Gölbaşı'na gelen ve çeşitli temaslarda bulunan Cevdet Erdöl, AK Parti SKM'de yaptığı açıklamada yeni hastane ile ilgili detaylı bilgi verdi. Hasvak Devlet Hastanesini ziyareti sırasında hastanenin yetersiz olduğunu bizzat kendisi gören Milletvekili Erdöl, yeni hastane ile ilgili tüm sorunların çözüldüğünü açıkladı. Cevdet Erdöl, yeni yapılacak olan 300 yataklı hastanenin sadece ihale aşamasının kaldığını söyledi ve yer sorunu ve proje safhasının sonlandığını açıkladı. TBMM Sağlık Komisyon Başkam Erdöl, bu sene içerisinde ihalesi yapılacak olan 300 yataklı hastanenin paket olarak ihale edileceğini...