14 / 05 / 2024

Ankara tapu bilgileri

Ankara tapu bilgileri

Ankara'da 1,5 milyon kişinin tapu bilgilerini sattılar. Ankara'da 1,5 milyon kişinin tapu bilgilerini sattılar. Başkentte vatandaşların tapu bilgilerini ele geçirerek para karşılığı sattıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Ankara'da vatandaşların tapu bilgileri çalındı!

Organize polisi, vatandaşın tapu bilgilerini çalarak başta emlakçılar olmak üzere isteyen herkese 500 lira karşılığında satan S.A., N.A, M.G. ve N.A.D.’yi gözaltına aldı.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Tapuda 1/1 hisse ne demek? Tapu bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Gayrimenkul alım satım işlemleri sırasında en çok merak edilen konulardan biri de  tapu bilgileri, tapunun hisseli olup olmadığı. Emlak Uzmanı Mert Başaran son dönemde kendisine sıkça sorulan tapu ile ilgili soruya cevap verdi.

Başkasına ait tapu bilgilerini nasıl, nereden öğrenilirim? 

Tapu bilgilerinin nereden nasıl öğrenileceği merak ediliyor. Hatta bazı kişiler başka kişiler tarafından da merak eidliyor. Peki, başkasının tapu bilgileri nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? Tapu kayıtları herkese açık mı?

Tapu bilgileri her vatandaşın merakla araştırdığı konulardan biridir. Özellikle tapu kayıtlarına erişim noktasında çok soru gelmektedir. Peki “Tapu kayıtları herkese açık mı?” İşte detaylar!

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Başkasına ait tapu bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Tapu işlemlerine dair pek çok husus merak ediliyor. Onlardan biri de “Başkasına ait tapu bilgileri sorgulama işlemi” İşte merak edilen ayrıntılar!

Ankara'daki tapu davası 58 sene sonra sonuçlandı!

Ankara'da 1963 yılında açılan Bala'daki bir araziyle ilgili tapu davasında geçtiğimiz günlerde karar verildi. Davanın tarafı olan İhsan Koçak, 58 senelik yargı sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. 

Tapu bilgileri sorgulama nasıl yapılır?

Tapu üzerinde mülkiyeti sahipliği ve düzenlendiği mülk ile ilgili kısa bilgiler yer alıyor. Tapu belgelerinin bir çok çeşidi bulunuyor. Peki, tapu bilgileri nasıl öğrenilir? Tapu bilgileri sorgulama nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Merkez Ankara güncel fiyat bilgileri!

Merkez Ankara güncel fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Yenimahalle'de yer alan projede satışlar devam ediyor.

Ankara'da tapu çetesine suçüstü operasyon!

Başkent Ankara'da gayrimenkul sahiplerini dolandıran, aralarında tapu ve nüfus müdürlüklerinde memur olarak çalışanların da bulundu 32 kişi gözaltına alındı ve 17'si tutuklandı.

Ankara Gölbaşı'nda sahte tapu operasyonu düzenlendi!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi sınırlarındaki arazileri, sahiplerinin bilgisi dışında 3. kişilere sattıkları veya satışa aracılık ettikleri tespit edilen 5'i tapu görevlisi, 9'u emlakçı olmak üzere 14 kişi gözaltına alındı.

Ankara tapu bilgileri Haberi

Ankara tapu bilgileri

Başkentte vatandaşların tapu bilgilerini ele geçirerek para karşılığı sattıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.


Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın, "tapu bilgilerinin emlakçıya satıldığı" yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı.


Ankara Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla operasyon düzenleyen polis, S.A, N.A, M.G. ve N.A.D'yi gözaltına aldı. Zanlıların, 2012'den beri yaklaşık 1,5 milyon kişinin tapu bilgisini ele geçirip 500 lira karşılığında talep edenlere sattıkları öne sürüldü.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, kefaletle serbest...