04 / 05 / 2024

ankara tapular mı çalındı

ankara tapular mı çalındı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı medya organlarında yer alan Ankara’da gerçekleştirilen tapu operasyonu ile ilgili bir açıklama yaptı.Halen inceleme devam ediliyor. Gözaltına alındığı belirtilen kişiler Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü görevlileri değil.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

ATEM Başkanı'ndan konut sorununa 17 maddelik çözüm!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, son birkaç yıldır gündemden düşmeyen yüksek kiralar ve sürekli artan konut fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Konut sektörünü ayaklandırmak için yeni çözüm yolu aranıyor! Servet vergisi alınabilir!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam son günlerde sıkça konuşulan servet vergisinin çıkarılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akçam, servet vergisinin çıkarılması gerektiğine değinerek, ekonomide yaşanan sorunların bu vergiyle giderilebileceğini belirtti. 

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

Konut alım-satım ve kiralamada dikkat! Yetki Belgesi olmayan emlakçılarla çalışmayın!

Ticaret Bakanlığı, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın (ATEM) girişimleri ile “Ev alırken, satarken ya da kiralarken dikkat!” uyarısında bulunarak kamu spotu yayınladı. 

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

ankara tapular mı çalındı Haberi

ankara tapular mı çalındı

Bazı medya organlarında yer alan Ankara’da gerçekleştirilen tapu operasyonu; Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünce Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne 30 Ekim 2014 tarihli yazı üzerine başlatılmıştır.


Tapu bilgilerinin para karşılığı satıldığı iddiaları hakkında Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine hukuki ve teknik destek vermek ve ayrıca inceleme yapmak üzere 19 Kasım 2014 tarihinde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünce bir müfettiş görevlendirilmiştir.



Halen inceleme devam etmektedir. Gözaltına alındığı belirtilen kişiler Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü görevlileri değildir. 


Kamuoyuna saygıyla...